Neler Yeni

Ayak Bağlarından Sorun Yaşayan Veya Ameliyat Olan Var Mı ?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ayak burkması sonucu ilk gittiğimde çatlak denildi. 20 günü geride bırakıyorum hiçbir ilerleme yok. Geçen sefer gittiğimde ayak bağlarımda sorun olacağından bahsetti ve mr çekmesi gerektiğini söyledi.
Bu konuyla alakalı geçmişte kötü tecrübesi olan var mı ?

CALDION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mertcan Hatipoğlu
Steam
https://steamcommunity.com/id/caldiooon99/
Twitter
Mertcancm
Discord
CALDION#7805
Hocam 11-12 yaslarimda burkmustum kotu bir sekilde o zaman ayaktaki esnek baglar kopmustu ve baya uzun bir surede iyilesmisti ama burkulan ayagim yer edindi yani yolda yururken bile ayagimi burkup 1 haftadan fazla sure yattigimi bilirim cok fena sisiyordu. Size de cok gecmis olsun bu arada icinizi ferah tutun iyilesir yeter ki doktorunuz iyi olsun.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 11-12 yaslarimda burkmustum kotu bir sekilde o zaman ayaktaki esnek baglar kopmustu ve baya uzun bir surede iyilesmisti ama burkulan ayagim yer edindi yani yolda yururken bile ayagimi burkup 1 haftadan fazla sure yattigimi bilirim cok fena sisiyordu. Size de cok gecmis olsun bu arada icinizi ferah tutun iyilesir yeter ki doktorunuz iyi olsun.
İyi doktor arıyorum günlerdir. 4 doktor ilgilendi şu ana kadar aynı hastanede. 1.si çatlak dedi yarım alçıya aldırttı. 2. gittiğim eski kırıgı gördü tomografi istedi. Orayı neden göstererek bu yüzden ağrı çekiyosun geçer tarzında konustu. 3.sü de az çok aynı şeyleri söyledi. 4. ye gelirsek telefonla aradım raporla alakalı hastaneyi. Adam şimdiye çekilen her şeyi inceleyip senin sorunun çatlak veya kırık değil dedi. Evet kırık olmus daha önceden ayrı duran parça var ama toparlamış. Yüksek bir ihtimal bağlarında sorun var diyor.
20 gün geçti ne şişlik ne morluk iyileşmiyor. Ağrı kesiciler bile ağrısını kesmiyor zaman zaman. 3 gün sonra mr için gidicem başka çare kalmadı.

CALDION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mertcan Hatipoğlu
Steam
https://steamcommunity.com/id/caldiooon99/
Twitter
Mertcancm
Discord
CALDION#7805
İyi doktor arıyorum günlerdir. 4 doktor ilgilendi şu ana kadar aynı hastanede. 1.si çatlak dedi yarım alçıya aldırttı. 2. gittiğim eski kırıgı gördü tomografi istedi. Orayı neden göstererek bu yüzden ağrı çekiyosun geçer tarzında konustu. 3.sü de az çok aynı şeyleri söyledi. 4. ye gelirsek telefonla aradım raporla alakalı hastaneyi. Adam şimdiye çekilen her şeyi inceleyip senin sorunun çatlak veya kırık değil dedi. Evet kırık olmus daha önceden ayrı duran parça var ama toparlamış. Yüksek bir ihtimal bağlarında sorun var diyor.
20 gün geçti ne şişlik ne morluk iyileşmiyor. Ağrı kesiciler bile ağrısını kesmiyor zaman zaman. 3 gün sonra mr için gidicem başka çare kalmadı.
Hocam olabildigince ertelememeye calisin. Benim de agrim coktu hatta ilk burktugumda cat sesi de gelmisti kirildi sanmistim cunku cok fena canim yandi birkac gun ama baglarim kopmus agriniz da muhtemelen bu sebeptendir ama tabii ki doktor degilim tamamen tahmin ediyorum.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam olabildigince ertelememeye calisin. Benim de agrim coktu hatta ilk burktugumda cat sesi de gelmisti kirildi sanmistim cunku cok fena canim yandi birkac gun ama baglarim kopmus agriniz da muhtemelen bu sebeptendir ama tabii ki doktor degilim tamamen tahmin ediyorum.
Ayağımı kırdım ve 2 ay alçıda kaldı. O zaman böyle ağrı çekip uğraşmadım ben. Geriye tek kalan bağların kopmus olma ihtimali. Umarım zorlu bir süreç değildir. İşi çok fazla aksattım asgari ücretin armasından dolayı şutlamasınlar :)

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Burkma fena bişey ya, halı saha da yalnız topa koşarken sağ ayağımı bastığım an diğeri havada bütün yük sağ bacakta iken bi burkuldu çat diye dedim ayak gitti, anında şişti ,hafiften morarma oldu sonra film çektirdim kırık vs yok Bağlar zorlanmış dedi Allah'tan esnemiş kopmamış, kendiliğinden düzeldi şuan sağ bileğim soldan daha çok esniyor ama hiç bi sorun yok şükür, inşallah kopma vs değildir sizinde, Acil şifalar

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Burkma fena bişey ya, halı saha da yalnız topa koşarken sağ ayağımı bastığım an diğeri havada bütün yük sağ bacakta iken bi burkuldu çat diye dedim ayak gitti, anında şişti ,hafiften morarma oldu sonra film çektirdim kırık vs yok Bağlar zorlanmış dedi Allah'tan esnemiş kopmamış, kendiliğinden düzeldi şuan sağ bileğim soldan daha çok esniyor ama hiç bi sorun yok şükür, inşallah kopma vs değildir sizinde, Acil şifalar
Ne kadar sürede şişlik ve morarma geçti ?

BabaVoss7

80+ Silver
bunu bende yaşadım iki bilektede basketbol oynarken bi zıpladım inince bilekler yan geldi çat etti. alçı filan alındı bağlar zorlanmış dedi. bakıyosun yırtık pırtık olmuş filmlerde. bir iki ay sonra geçti acısı. ama hala aynı sayılır ayağım yürürken hafif bir eğim görmeye dursun direkt atıyo o tarafa. tutuşunu kaybetti yani. cidden sinir bozucu...

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Ne kadar sürede şişlik ve morarma geçti ?
süreyi hatırlamıyorum ama hemen geçmemişti ama 20 günde en azından morartı azalırdı ilk gün ki gibi duruyorsa sıkıntılı gibi sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,024
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom