Neler Yeni

Ayakkabı Tamiri Nerede Yaptırılır?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Görseldeki ayakkabının tamirini nerede yaptırabilirim? Nasıl yapabilirim?
IMG_20220623_141635.jpg

Mast

80+
Merhaba,

Görseldeki ayakkabının tamirini nerede yaptırabilirim? Nasıl yapabilirim?Alıntıyı görüntüle
cevrende ayakkabıcı var mı diye birkaç esnafa sor bazen çok kuytu yerlerde dükkanları olabiliyor bilmeyebilirsin , ikincisi ise internete yaz ayakkabı tamiri zaten sana yakın yerler çıkacaktır diye düşünyorum he hiç olmazsa kargo ile gönderim alan bir yere kargolarsın yaptırırsın , biri terzi demiş bn bilmiyom terzi yapar mı benm kini buradaki ayakkabıcı yapmıştı , terziye de sormanda fayda var

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
İnan bayağıdır bakıyorum bulamadım. Evin orda birisi vardı verdim zamanında ayakkabı. Beyaz yere dışarıdan siyah dikiş attı eskisinden beter etti. Dedim internete bakayım yeppyeni diye bir yer buldum acayip pahalı. Yeşilyurt lostra buldum fiyatları okey ama 40 günde getiriyor. Çok arada kaldım şu anda. En iyisi mahallende bi yer bulmak

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Terziler yapar. Gizli dikiş yapabiliyorsan 1 dk ni alır.

cevrende ayakkabıcı var mı diye birkaç esnafa sor bazen çok kuytu yerlerde dükkanları olabiliyor bilmeyebilirsin , ikincisi ise internete yaz ayakkabı tamiri zaten sana yakın yerler çıkacaktır diye düşünyorum he hiç olmazsa kargo ile gönderim alan bir yere kargolarsın yaptırırsın , biri terzi demiş bn bilmiyom terzi yapar mı benm kini buradaki ayakkabıcı yapmıştı , terziye de sormanda fayda var

İnan bayağıdır bakıyorum bulamadım. Evin orda birisi vardı verdim zamanında ayakkabı. Beyaz yere dışarıdan siyah dikiş attı eskisinden beter etti. Dedim internete bakayım yeppyeni diye bir yer buldum acayip pahalı. Yeşilyurt lostra buldum fiyatları okey ama 40 günde getiriyor. Çok arada kaldım şu anda. En iyisi mahallende bi yer bulmak
2- 3 tane ayakkabıcıya sordum, bi tanesi yapıştırdı ama hemen yapışkanı gitti

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Küçük esnaftan ayakkabıcılar yapar.
Tabi yaşadığın yerde öyle esnaf bulmak ne kadar kolay ben bilemem.
Bizden cüzi bir miktar para alıyordu ve sağlam iş çıkarıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,339
Üyeler
167,296
Son üye
Nihat Eren
Top Bottom