Neler Yeni

Ayakkabı tavsiyesi olan?

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
Merhaba dostlar bu aralar hava şartlarından dolayı ayakkabılarım baya yıprandı ve rahatsız hissetmeye başladım, yeni bir çift almayı düşünüyorum önerilerinizi alabilirim, ne tarz giyiyorum derseniz klasik Adidas superstar Samoa tarzı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konfor öncelikle tercihimdir

kyagizzz

80+ Bronze
Merhaba dostlar bu aralar hava şartlarından dolayı ayakkabılarım baya yıprandı ve rahatsız hissetmeye başladım, yeni bir çift almayı düşünüyorum önerilerinizi alabilirim, ne tarz giyiyorum derseniz klasik Adidas superstar Samoa tarzı

Hocam polo sevmezdim aldim bagimlisi oldum. Cek bir beyaz polo siyah kot acik renk bir sweet uzerine siyah sisme olmuyan bir mont sisme de olabilir eger zayifsaniz miss.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En az 5 mağaza gezdim hepsi en az 300 TL idi sonra rastgele bir ayakkabıcıya gittik çakma nike air jordan aldım 260 a valla çok iyi okula giderken hep kullanıyorum

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam polo sevmezdim aldim bagimlisi oldum. Cek bir beyaz polo siyah kot acik renk bir sweet uzerine siyah sisme olmuyan bir mont sisme de olabilir eger zayifsaniz miss.
Beyaz ayakkabı tercih etmiyorum ya yaşım gereği biraz daha üsturuplu giyinmem gerekiyor yanlış anlaşılma olmasın yazdığın şekil kötü demiyorum bana uygun değil sadece teşekkür ederim

En az 5 mağaza gezdim hepsi en az 300 TL idi sonra rastgele bir ayakkabıcıya gittik çakma nike air jordan aldım 260 a valla çok iyi okula giderken hep kullanıyorum
Ayak konusunda kesenin ağzını her zaman sonuna kadar açarım kesinlikle çakma giymem çok zararı oluyor şahsi görüşüm

kyagizzz

80+ Bronze
Beyaz ayakkabı tercih etmiyorum ya yaşım gereği biraz daha üsturuplu giyinmem gerekiyor yanlış anlaşılma olmasın yazdığın şekil kötü demiyorum bana uygun değil sadece teşekkür ederim
Bende tam tersi çok agir ve sade giyinmeyi severim o yuzden bunu onermistim zaten. Siz bilirsini

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Aron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eren Senol
2 gün önce lumberjack aldım. Daha önce de kullanıyordum severek kullanıyordum rahat ve şık görünüme sahip. Ancak fiyatlar çok uçmuş ya. 250-300 TL edecek ayakkabılar 500-550 liraya çıkmış.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz

Nike koşu ayakkabıları.
7 yıldır falan alıyorum.
Çok rahatlar

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Nike Court Royale ve Puma Shuffle'a bakabilirsiniz.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720