Çekirdek sayısı kadar gözüküyor diye hatırlıyorumaygıt yöneticisinde alt alta aynı işlemciden 8 tane gözüküyor normal mi?
Kaç çekirdekse o kadar gözükür.aygıt yöneticisinde alt alta aynı işlemciden 8 tane gözüküyor normal mi?
mantıksal işlemci sayısı ise doğru fakat 4 çekirdekliÇekirdek sayısı kadar gözüküyor diye hatırlıyorum
4 çekirdedkli fakatKaç çekirdekse o kadar gözükür.
Hangi işlemcimantıksal işlemci sayısı ise doğru fakat 4 çekirdekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 çekirdedkli fakat
anladım üstat saol bide bir şey soracaktım6 Core 12 Thread olduğu için bende de 12 adet gözüküyor. Yani bir sorun yok.
Alıntıyı görüntüle
Buyur sorabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
böyle
anladım üstat saol bide bir şey soracaktım
Alıntıyı görüntüle
sürücü tarihi eski gibi geldi laptop ztn eski de fakat 64x based bu sürücünün nasıl güncellerim bilen varmı acaba
sordum yukarıdaBuyur sorabilirsin.
Bunları kurcalamaya gerek yok. İşlemci sürücüleri ekran kartı gibi sürekli olarak güncellenmez. Güncellense bile genellikle asıl amacı performans değil hata düzeltimi olur. Yeni bir sürüm olduğunda Windows otomatik olarak güncelliyor zaten. Yani sen sadece ekran kartı sürücüsünü kontrol etsen yeterli olur.Alıntıyı görüntüle
böyle
anladım üstat saol bide bir şey soracaktım
Alıntıyı görüntüle
sürücü tarihi eski gibi geldi laptop ztn eski de fakat 64x based bu sürücünün nasıl güncellerim bilen varmı acaba
Bunları kurcalamaya gerek yok. İşlemci sürücüleri ekran kartı gibi sürekli olarak güncellenmez. Güncellense bile genellikle asıl amacı performans değil hata düzeltimi olur. Yeni bir sürüm olduğunda Windows otomatik olarak güncelliyor zaten. Yani sen sadece ekran kartı sürücüsünü kontrol etsen yeterli olur.