Nereden aldın? Onu oku belki yanıt oradadır.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleArkadaşlar çinden böyle bi işlemci aldım 4 çekirdekli diye aygıt yöneticisinde 4 çekirdek görünüyor fakat görev yöneticisinde 2 çekirdek gözüküyor neden böyle cevaap verebilirmisiniz ?
aliexpressten https://tr.aliexpress.com/item/3283...st_main.5.2bfd3d1286PoRl&gatewayAdapt=glo2turNereden aldın? Onu oku belki yanıt oradadır.
Aliexpressden işlemci ekran kartı gibi şeylerin çok sahtesi var. Flash bellek satıyorlar 1tb diye 16gb filan veri yazıyor bozuluyor yada üstüne yazıyor diğerlerinin.
ama 4 çekirdek gözüküyo burda ise 2 gözüküyoAliexpressden işlemci ekran kartı gibi şeylerin çok sahtesi var. Flash bellek satıyorlar 1tb diye 16gb filan veri yazıyor bozuluyor yada üstüne yazıyor diğerlerinin.
Büyük ihtimalle eski işlemcin 2 çekirdekli ise sistem yapılandırmasından bilmeden 2 çekirdek sınırı koymuşsundur, onu kaldır düzelirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleArkadaşlar çinden böyle bi işlemci aldım 4 çekirdekli diye aygıt yöneticisinde 4 çekirdek görünüyor fakat görev yöneticisinde 2 çekirdek gözüküyor neden böyle cevaap verebilirmisiniz ?
2 Normal çekirdek 2 mantıksal toplam 4 işte
nasıl düzeltebilirim ?Büyük ihtimalle eski işlemcin 2 çekirdekli ise sistem yapılandırmasından bilmeden 2 çekirdek sınırı koymuşsundur, onu kaldır düzelir![]()
Youtubeden arat sistem yapılandırması çekirdek sayısı ayarlama diye çıkar nereden yapıldığı.nasıl düzeltebilirim ?
Hayır öyle toplanmıyor.2 Normal çekirdek 2 mantıksal toplam 4 işte
Pardon o zaman benim yanlış bilgim öğrenmiş oldum.Hayır öyle toplanmıyor.
Youtubeden arat sistem yapılandırması çekirdek sayısı ayarlama diye çıkar nereden yapıldığı.
Yapman gereken ise orada işlemci sayısı yazan yerin yanında bir tik olacak onu kaldırıp kaydet ve sistemi yeniden başlat.
Önemli değil. Sanırım işlemciyi de ben önermiştim, biraz kullandıktan sonra deneyimlerini paylaşırsan sevinirim yakında ben de alacağım da aynısındanAlıntıyı görüntüle teşekkür ederim dostum![]()