ASDSÇAĞSFSAÖF
80+
AYLIK 100 200 TL GELİR ETCEĞİM MOBİL OYUN?
benim beynin çalışma şeklitrendyol kart siparis et 200 TL bakiyeyle gonderiyolar. parayi harcadiktan sonra bankayi ara karti iptal ettie
L ztn heralde ugrasilmaz öyle demek istemedim bazi uygulamalar arkaplanda acik kalinca cuzi miktarda veriyor ben de bu tarz ariyorum100÷30 = 3.33 TL. Her gün sokağa çıkıp yere bakarak yürüsen yerde bulduğun 1 tllerle günlük 3.33 TL'den fazla kazanırsın.
Hem yürüyüş yapmış olursun sağlıklı.
Cidden böyle bir şey varsa ben de edeyim.trendyol kart siparis et 200 TL bakiyeyle gonderiyolar. parayi harcadiktan sonra bankayi ara karti iptal ettie
benim beynin çalışma şekli
bu kulakligi o 200 tl bakiye ile aldim. fatura goruntule dedigimde fatura cikmiyor gordugunuz gibi karti iptal ettirdigim icin.Cidden böyle bir şey varsa ben de edeyim.
Cidden böyle bir şey varsa ben de edeyim.
buyrunbenim beynin çalışma şekli
dilencilik mantıklı geldii hem dilenci olsam hem yerden para araklasam iyi para valla hele istanbulda akar gider100÷30 = 3.33 TL. Her gün sokağa çıkıp yere bakarak yürüsen yerde bulduğun 1 tllerle günlük 3.33 TL'den fazla kazanırsın.
Hem yürüyüş yapmış olursun sağlıklı.
çifte maaş hesabıdilencilik mantıklı geldii hem dilenci olsam hem yerden para araklasam iyi para valla hele istanbulda akar gider
hocam kendi oyununu yapsan aylık daha fazla para kazanırsın zateni güzel bi reklam ve farklı bi strareji ile vsAYLIK 100 200 TL GELİR ETCEĞİM MOBİL OYUN?
İptal etmesen noluyor hocam aylık aidatı filan mı var ?e
bu kulakligi o 200 TL bakiye ile aldim. fatura goruntule dedigimde fatura cikmiyor gordugunuz gibi karti iptal ettirdigim icin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
buyrun
Kart 18 yaş üstümü yoksa trendyol uýesi olmamiz yetermie
bu kulakligi o 200 TL bakiye ile aldim. fatura goruntule dedigimde fatura cikmiyor gordugunuz gibi karti iptal ettirdigim icin.
buyrun
Nerden başvuruyoruz ? Bulamadıme
buyrun
İptal etmesen noluyor hocam aylık aidatı filan mı var ?
aidati yok. ben sadece gerek duymadigim icin iptal ettirdim 33 bin liralik kredi karti gonderiyorlar bide. onlari falan komple iptal ettim.Kart 18 yaş üstümü yoksa trendyol uýesi olmamiz yetermi