Ne alıp satıyorsun?Al-Sat veya Al-Tamir Et yaparak aylık 1000 TL kazancım oluyor ve bu her ay yavaş yavaş artıyor sizce iyi mi? Sermayem arttıkça yeni ürünler alıp satıyorum. Yaşım 14.
Hocam ne yapacağını derin derin anlatırmısın belki bizde faydalanırızAl-Sat veya Al-Tamir Et yaparak aylık 1000 TL kazancım oluyor ve bu her ay yavaş yavaş artıyor sizce iyi mi? Sermayem arttıkça yeni ürünler alıp satıyorum. Yaşım 14.
Ne alıp satıyorsun nasil başladın bu işe?Ben de bu işlere yavaş yavaş başlamak istiyorum taktik verebilir misin kral?
Bu arada PP'ndeki adamın fan'ıyım![]()
Peki ne tamir ediyorsun yada nerden alıp tamir ediyorsun?Girecek kişilere tavsiye etmem 2. El olarak alıyorum ve sistem dizip satıyorum bir çok insanla uğraşıyorsunuz iade isterse alıyorsunuz dolandırılsanız uğraşırsınız. Başka kişiler karışırsa kötü laf atarsanız suç atmasanız suç.
hem yapıyosun hem önermiyosun bu ne yaman çelişki güzel kardeşimGirecek kişilere tavsiye etmem 2. El olarak alıyorum ve sistem dizip satıyorum bir çok insanla uğraşıyorsunuz iade isterse alıyorsunuz dolandırılsanız uğraşırsınız. Başka kişiler karışırsa kötü laf atarsanız suç atmasanız suç.
1000 TL için kanser tiplere bile tahammül ederim.Girecek kişilere tavsiye etmem 2. El olarak alıyorum ve sistem dizip satıyorum bir çok insanla uğraşıyorsunuz iade isterse alıyorsunuz dolandırılsanız uğraşırsınız. Başka kişiler karışırsa kötü laf atarsanız suç atmasanız suç.