Neler Yeni

Yardım Aylık Taksiti 2K Yı Geçmeyecek Ekran Kartı Önerisi

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail dağhan
Arkadaşlar merhaba başlıkta olduğu gibi aylık taksiti 2k yı geçmeyecek bir ekran kartı arıyorum genelde hepsi burada üzerinden baktım peşin fiyatına 6 taksit yaptığı için çok bir seçenek bulamadım intel arc 750 biraz dikkatimi çekti ödemesi çok rahat oluyor ne dersiniz almalımıyım indirimlerinde son günü olduğu için biraz acele etmem gerekiyor farklı kart önerilerinize açığım.

Sistem
R3 2200G
2x8 3200mhz ram
B450m s2h
Corsaır Spec-Delta 550w

Kredi kartı limitinden bahsediyorsan ondan yana sıkıntı yok

maksimum paraf vade farksız 6 taksit bölüyor al bunu geç

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu
Bütçe 12k ama o işlemci 12klik ekran kartını besleyemez. 0 5600 alip param güvende ile sarı sitede taksitle ekran kartı alabilirsiniz.

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail dağhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe 12k ama o işlemci 12klik ekran kartını besleyemez. 0 5600 alip param güvende ile sarı sitede taksitle ekran kartı alabilirsiniz.
evet birde o durum var o yüzden arc a 750 ye biraz daha sıcak bakıyorum hem fiyat uygun hemde şu an elimdeki işlemci ile bir süre idare edebilirim gibi intel ekran kartı hakkında bilginiz var mı (ikinci el almayı düşünmüyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

maksimum paraf vade farksız 6 taksit bölüyor al bunu geç
benim karta uymuyor malesef axess kullanıyorum 1k fiyat farkediyor öneri için teşekkürler

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu
evet birde o durum var o yüzden arc a 750 ye biraz daha sıcak bakıyorum hem fiyat uygun hemde şu an elimdeki işlemci ile bir süre idare edebilirim gibi intel ekran kartı hakkında bilginiz var mı
Bana kalırsa Intel yakında çekilir ekran kartı piyasasından. Çok tutmadı çünkü. Ben sizin yerinizde olsam direkt işlemci değiştiririm. Hazır bütçe de var. Daha sonra sarı siteden bütçeye ve taksit seçeneklerine göre rx6600xt rx6700 tarzı ekran kartı bulup onu alırım. Uzun süre rahat bir şekilde kullanırsınız

evet birde o durum var o yüzden arc a 750 ye biraz daha sıcak bakıyorum hem fiyat uygun hemde şu an elimdeki işlemci ile bir süre idare edebilirim gibi intel ekran kartı hakkında bilginiz var mı (ikinci el almayı düşünmüyorum)

benim karta uymuyor malesef axess kullanıyorum 1k fiyat farkediyor öneri için teşekkürler
O kartı alma parana yazık

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail dağhan
Bana kalırsa Intel yakında çekilir ekran kartı piyasasından. Çok tutmadı çünkü. Ben sizin yerinizde olsam direkt işlemci değiştiririm. Hazır bütçe de var. Daha sonra sarı siteden bütçeye ve taksit seçeneklerine göre rx6600xt rx6700 tarzı ekran kartı bulup onu alırım. Uzun süre rahat bir şekilde kullanırsınız
ikinci el almayı düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mehmet sunal

işlemcinizi değiştirmeyecekseniz 1650 süper en güçlü alabileceğiniz ekran kartı o işlemci için ama işlemcide değiştirecekseniz intel yerine amd yada nvidia tercih etmelisiniz bence intel daha yolun başında driver sıkıntıları olabiliyor

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu
Top Bottom