Neler Yeni

ayrıldığım kıza geri dönmek istiyorum yardım!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
herkese merhaba arkdaşlar öncelikle ben lisede bir kızla sevgili oldum ve ben yürütemedim sonrasında ben ayrılmak istedim işte kız saatlerce okulda ağladı hocalar ailevi bişi oldu zanntti felan ama kız hiç bişi demedi sadece ağladı akşamına allah belanı versin yazdı dm den felan herneyse ben sonra geçen zamanda pişman oldum ama şimdide pişmanım bir kere denemeye kalktım ama cesaret edemedim aklıma burası geldi ne yaparsam kendimi affettiririm nasıl tekrar birlikte olabiliriz sizce taktik varmı ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar gülmeyin ciddiyim pişmanım yardım edin çok seviyorum kızın instasından çıkamıyorum tuhaf şeyler oluyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
video çek Şınav çek kıza at

edit: çünkü, bari kötü hissetmesin kız iyiki ayrılmışım lan şu deliyle diye düşünsün

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
arkadaşlar gülmeyin ciddiyim pişmanım yardım edin çok seviyorum kızın instasından çıkamıyorum tuhaf şeyler oluyor
knk yapacak bi şey yok özür dileyebilirsin kabul ederse eder

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Pişman olduğunu hala onu sevdiğini söyle . O da seni seviyorsa iş hallolur zaten sevmiyorsa da çok vakit harcama bence . Unutamayacakmışsın gibi gelir bir iki gün maximum bir aya baya hafifler acın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden böyle ayrılık sevgili konularında onu etiketliyorsunuz
Adam bu konuda doğal bir tecrube çünkü.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Özür dile, ve bekle, kız sana hafiftende olsa gözdağı vermezse, kızı geri kazanmazsın.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ciddi söylüyorum özür dile önce sonra 2 3 gün sonra sevdiği birşeyi yapmaya gidin ne biliyim . Bir kaç hediye falan al biraz sonra ilgi falan göster. Ama özür dileme faslı sana kalmış tüm kritik nokta orada. Kız senin için ağlamış demek ki seviyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Özür dile, ve bekle, kız sana hafiftende olsa gözdağı vermezse, kızı geri kazanmazsın.
knk ben oraya yazmayı unutmuşumda ben kızdan özür diledim ama işte tekrar dönmede ne der bilmiyorum mevzu bu

En İyi Cevap
7
@Emydn10 koooşşş
Screenshot_20210429-214227_Opera.jpg

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
Top Bottom