AYT Dil Sınavı Yardım

kesut

80+
Reaksiyon skoru
16
Selam arkadaşlar
Ben 10.sınıfım ve dilden sınava girmek istiyorum bana çalışmam gereken yerleri sırası halinde atabilecek birisi varsa atabilir mi?
Birde youtube' da bumunla ilgili ders veren iyi kişiler var mı biraz araştırdım tam bulamadım.
Şimdiden teşekkürler.:)

öncelikle sana bir soru sormak isterim sen DİL kısmını sevdiğin için mi giriyorsun yoksa ben edebiyat tarih fizik kimya anlamam diye mi

öncelikle sana bir soru sormak isterim sen DİL kısmını sevdiğin için mi giriyorsun yoksa ben edebiyat tarih fizik kimya anlamam diye mi
Açıkçası benim sayısalım iyi çalışsam yapabiliyorum ama coğrafya tarih kötü Edebiyat'da iyi ben ingilizce öğretmeni olmak istiyorum yani veya tercüman ama sorunun cevabı ben dil istiyorum

Açıkçası benim sayısalım iyi çalışsam yapabiliyorum ama coğrafya tarih kötü Edebiyat'da iyi ben ingilizce öğretmeni olmak istiyorum yani veya tercüman ama sorunun cevabı ben dil istiyorum
peki o zaman kararına saygı duyarım çünkü daha çok gençsin belki bir hata yapmanı engellerim diye sordum
ve üzgünüm DİL konusunda bir bilgim yok

Ablam dilci ve bu sene sınava girecek. Yani sana bu konuda yardımcı olabileceğimi düşüüyorum.

Çok fazla konu var. Konuları bilmiyorum tabii ki fakat önemli olan şu; dersten sıkılmaman.
Dersten bıkkınlık gelebilir zamanla. Ama sakın kendini bırakma. Sonuçta bunu istiyorsun.
Bir de dil sınıflarında çok az kişi oluyor ve bu da sınıf içi gruplaşmayı zorunlu kılıyor. Kendini buna da hazırla.
İş konusunda ise kafan rahat olsun. Yabancı dil hayat kurtarır.

Teşekkürler arkadaşlar benim de kafam çok karıştı ailem sayısal istiyor o başka bir şey şu başka bir şey ama sanırım ben dil okuyacağım

Geri