Neler Yeni

AYT MAT +25 İÇİN TAVSİYE SON 50 GÜN

cyrexw

80+
Reaksiyon skoru
18
Şuan ayt fenden 30 civarı yapıyorum fen konularım bitti o yüzden sadece tekrar yapıyorum ama ayt matematikte tıkandım 15 net en fazla yapabiliyorum şuandan itibaren 25 üstüne çıkmak için ne yapabilirim? fen konuları bittiği için neredeyse tüm zamanımı matematiğe verebilirim mat ta ilk 10 soruda 5 net yapıyorum geri kalan 10 soru da limit polinom mantık fonksiyon eşitsizlik olasılık logaritma binom 1 tane türev 1 trigo kolay gelirsede integralden 1 tane yapıyorum geo harici saydım,şu andan itibaren ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
kalan konular eksik olarak düşünülebilir

trigonometri ve lti baksan 15 net fazla yaparsın
lti den 10 soru çıkıyo 2-3 ü zor oluyo ordan 6-7 net kaparsın adam akıllı çalışsan lti yi
ekstra olarak çember ve analitik bak 2 haftalık konular 4-5 net getirir.

normalde en kolay konular dizi, logaritma onlar rahat net getirecek konular diye dusunuyorum.

konu eksiklerini tamamla trigodan en azından 2 soru kolay seviyede çıkıyor türev integral aynı şekilde 1er soru kolay çıkar

Geometriyi kenara atıyormuşsun gibi hissettim. 20 soru az değil ve gerekli ilgiyi verirsen en çerez ders

Geometriyi kenara atıyormuşsun gibi hissettim. 20 soru az değil ve gerekli ilgiyi verirsen en çerez ders
tyt geometride zaten 7 net civarı yapıyorum ama ayt geometride katı cisim ve çember eksik analitik yapabiliyorum vaktim kalırsa onlara da bakacağım

Geri