Neler Yeni

Az kalsın ölüyordum

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar evde boş otururken aklıma bi fikir geldi eski bi şarj aletinin priz çıkış demirlerini söktüm ve o demirlerinin eski bi bilgsayar işlemci soğutucusunun "yeşil" 2 pinine bağladım bunu prize takmamla havaya uçmam bir oldu amacım sadece soğutucu fanının çalışıp çalışmadığını kontrol etmekti ve bu patlamayla dairemin tüm elektriği kesildi yani şalterler aşşağı indi.
neyseki prizde olan hiçbir cihaza bir şey olmadı prizde olan aletler Şarj aletine bağlı telefon,watch dogs indirmesini bekleyen bilgisayar, birde modem.

sizce bu cihazlara bir şey olmuşmudur ilk başta hemen bilgisayarın yanına gittim ve acaba yandımı diye korktum şalterleri açınca neyseki çalışıyordu.

bu olayı sakın yapmayın eski bi şaltere sahipseniz eviniz uçabilir.
Büyük geçmiş olsun

anaaaa Hayırlı olsun yazmışım . Özür Dierim agam Geçmiş olsun yazcaktım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar evde boş otururken aklıma bi fikir geldi eski bi şarj aletinin priz çıkış demirlerini söktüm ve o demirlerinin eski bi bilgsayar işlemci soğutucusunun "yeşil" 2 pinine bağladım bunu prize takmamla havaya uçmam bir oldu amacım sadece soğutucu fanının çalışıp çalışmadığını kontrol etmekti ve bu patlamayla dairemin tüm elektriği kesildi yani şalterler aşşağı indi.
neyseki prizde olan hiçbir cihaza bir şey olmadı prizde olan aletler Şarj aletine bağlı telefon,watch dogs indirmesini bekleyen bilgisayar, birde modem.

sizce bu cihazlara bir şey olmuşmudur ilk başta hemen bilgisayarın yanına gittim ve acaba yandımı diye korktum şalterleri açınca neyseki çalışıyordu.

bu olayı sakın yapmayın eski bi şaltere sahipseniz eviniz uçabilir.

Mekanik center olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yasin Akman
Arkadaşlar bir sonraki deneyimde güç kaynağıyla deney yapıcam bu sefer ne olacak videoya alıcam :D

EMGRANDO

80+ Bronze
Gerçek ise geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,487
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate