çok üst seviye bir şeyler yapmayacaksan b450m s2h al geçanakartımı işlemcımı degıstırmeye karar verıdm ya ryzen 5 3500x yada ryzen 5 3600 x alıcam hangı anakartı almam dogru olur veya ne alıyım 1650 ekran kartım var ne tavsıye edersınız
r5 3600x i kaç tl ye alacaksınızanakartımı işlemcımı degıstırmeye karar verıdm ya ryzen 5 3500x yada ryzen 5 3600 x alıcam hangı anakartı almam dogru olur veya ne alıyım 1650 ekran kartım var ne tavsıye edersınız
öyle bir şeyi ben hiç görmedim açıkçası ama sağlam anakart bende düşünüyorumcok cabuk arza yapıyo dedıler varmı acaba oyle bişi gercı 450 TL lık bı anakartı
Onlara o parayı vereceğinize sıfır 11400F alın daha iyi, hem daha performanslı hem daha ucuz ve sıfır.ikince el bulduım burda yakın cevremde 2700felan
Anakart tarafı üzüyor onun da ,total bütçeye bakmak lazım ama bir işlemci tercihi yapılacaksa ve o fiyat bandında olacaksa 11400F kadar isabetli bir tercih yok.Onlara o parayı vereceğinize sıfır 11400F alın daha iyi, hem daha performanslı hem daha ucuz ve sıfır.
Anakarta bakınca dengeliyor ama performans farkı ve 2. seçeneğin sıfır olması bunu öne çıkarmak için fazlaca yeter bence.Anakart tarafı üzüyor onun da ,total bütçeye bakmak lazım ama bir işlemci tercihi yapılacaksa ve o fiyat bandında olacaksa 11400F kadar isabetli bir tercih yok.
b450m ile ryzen 3100 3200 e denk geliyor i5 11400f iyi evet fakat anakartları ortalama 1k hocam arada 700 tl gibi bir fark çıkıyorAnakarta bakınca dengeliyor ama performans farkı ve 2. seçeneğin sıfır olması bunu öne çıkarmak için fazlaca yeter bence.
Zaten 2700e alacağı 3600x'le anakart parasıyla dediklerimin parası çok yakındır