Neler Yeni

B sınıfı ehliyet daha ucuza getirilemez mi?

batu12123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Batu T.
Selamlar 18'ime girdiğime göre araba ehliyeti alayım dedim ancak fiyatları görünce şuanda erişilebilecek bir şey gibi durmuyor neden bu kadar pahalı 13 17k arasında olacağı söylendi geçen ay konuşmuştuk daha uyguna getirilemez mi kurs olmadan vs kendi imkanlarımla öğrensem kurssuz veya başka bir şekilde 3k 5k ucuzlatabilirmiyim? bana kalırsa ehliyet bir lüks olmamalı devletin karşılaması gereken bir şey olmalı ben şahsen bu fiyatları görünce sanki ehliyet almaya layık değilmişim gibi hissediyorum.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Güzel kardeşim kendini zorlayabiliyorsan biran önce al. Türkiye de fiyatların ne zaman düştüğünü gördün? Enflasyon olan yerde alım gücü sürekli düşer. Ayrıca enflasyon olan yerde fiyatlar fahiş oranlarda yükselir.

Rulep

80+ Gold
ehliyet almaya layık değilmişim gibi hissediyorum.
Bize hiç bir şey layık görmüyorlar ki zaten
Bu arada kurs şart onlar ayarlıyor ucuz olsun derslere girmeyeyim desen kabul ederler mi bilmiyorum.ben 14 saat direksiyon dersini sınava kadar yaydım erken bitirip sınav olacağı hafta hatırlatma dersi adı altında biraz daha para koparıyorlar ben istemedim hatta kızdı hocayı aradı falan 14 saati niye erken bitirmedin tarzında bende hoca zor duruma düşmesin diye sınavlarım vardı zamanım olmadı dedim sınavlarımda vardı neyse 200 TL cebimde kaldı umarım hocadan almamışlardır

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
İkinci el al.
Şaka, ehliyet önemli. Hayat söz konusu. Araba ile silah arasında çok fark yok. Birini belinde taşırsın, diğeri seni taşır.

Dahası, bir de arabayı almak var. Alırsan hurda, her an seni mezara götürebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve, en az bir yıl fiili yol tecrüben olmadan asla uzun yola çıkma. Direksiyon hakimiyetin reflexlerine işlemeden iyi bir sürücü sayılmazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,788
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom