B450 anakart önerisi

AhmetYlsa

80+
Reaksiyon skoru
1
Abiler selam
Resimdeki anakartı alsam çok şey kaybeder miyim? o.c yapmayacağım diğerlerine bakıyorum 1000 tlyi geçiyor ben şahsen parayı ekran kartına verme taraftarıyım yani şunu alsam karşıma bir sıkıntı çıkar mı? dediğim gibi o.c yapmayacağım
rtx 2070 super ryzen 5 3600x koyacağım

Ekler

• Screenshot_20200324-190631.webp
    Screenshot_20200324-190631.webp
    96.9 KB · Hit: 86
MSI B450-A Pro Max önerebilirim. OC ile işiniz yoksa attığınız anakart da uygundur ama yazılımsal kısımda sıkıntılı Gigabyte.

Eğer o anakartları koyarsam işlemcimi 3600e düsürmek zorunda kalıyorum yapacak birsey yok ozaman

msi b450 gaming plus nasıldır sizce
Oda gayet iyidir. 3600'e düşürmeniz sorun olmaz. OC yapmayı düşünürseniz sizin için de bir macera olur hem. 3600X'i 3600 ile 10 kere sollarız :).

atx, yüksek frekans destekli ve en önemlisi ramlerin ile uyumlu bir anakart almalısın. Ram alacak mısın ,elinde mevcut olan ram var mı? bu soruya cevap verebilirsen öneriler daha mantıklı olacaktır.

atx, yüksek frekans destekli ve en önemlisi ramlerin ile uyumlu bir anakart almalısın. Ram alacak mısın ,elinde mevcut olan ram var mı? bu soruya cevap verebilirsen öneriler daha mantıklı olacaktır.
16gb 3200 mhz ram alacağım evet

16gb 3200 mhz ram alacağım evet
resmini attığın anakart veya b450 çipsetli diğer marka anakartlar olur. Ramlerini seçerken alacağın anakartın sitesinden ram destek listesine bakmayı unutma.

Anakarta öyle ahım şahım bir bütçe ayırmaya gerek yok. Dediğim özellikleri bulunan en ucuz anakartı alın
4 ram slotu
M2 ssd desteği
B chipsetli

Geri