mertyılmaz
80+ Bronze
Dahası
arkadaşlar bu anakartı 1k ye buldum alınır mı
İndirim varsa B550-A Pro ve Pro VDH tabii ki daha mantıklı.1k ₺'yı ona verme, verirsen tamamen senin zararına.
Alacaksan birazcık daha koyup B550M PRO-VDH WIFI alacaksın, indirimde falan yakalarsan güzel olur, itopya'da tam 999 ₺'ydı geçen hafta.
Birazcık daha yükselirse B550-A PRO.
maalesef yok argb rgb benim için önemli değilİndirim varsa B550-A Pro ve Pro VDH tabii ki daha mantıklı.
Ona lafım yok ama indirim var mı bir yerde.
ryzen 5 3600Hangi işlemci ile kullanacaksın?
Sistemin ileriye dönük olması veya yükseltilebilir olması benim için önemli değil ki eğer o yüzden b550 öneriyorsanız. 5-6 yıl sonra bilgisayarı tümden değiştiririm1k ₺'yı ona verme, verirsen tamamen senin zararına.
Alacaksan birazcık daha koyup B550M PRO-VDH WIFI alacaksın, indirimde falan yakalarsan güzel olur, itopya'da tam 999 ₺'ydı geçen hafta.
Birazcık daha yükselirse B550-A PRO.
Anladım. Yine 1k ₺ etmez bence, 850 ₺ üstünü vermezdim ona, yakıştıramıyorum çünkü ona 1k ₺'yı.Sistemin ileriye dönük olması veya yükseltilebilir olması benim için önemli değil ki eğer o yüzden b550 öneriyorsanız. 5-6 yıl sonra bilgisayarı tümden değiştiririm
kanka ben işte o gen4 falan kullanmıcam mosfetleri veya VRM leri daha iyi diyorsanız tamam da diğer türlü bana kalırsa vermeye değmez1138-1150 lira verirsen daha iyi.MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.665,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fazladan Wi-Fi ve M.2 portu var. Ayrıca B550 ve Gen 4 desteği var.
reis bu konularda sen daha bilgilisin anakartta 1k ye önerilerini bekliyorumAnladım. Yine 1k ₺ etmez bence, 850 ₺ üstünü vermezdim ona, yakıştıramıyorum çünkü ona 1k ₺'yı.
İlla B450 TOMAHAWK (MAX) olmasına gerek yok, başka modellere de bakabilirsin, onun kadar pahalı olmayan modellere mesela .
Bazooka’yla farkları nedir bu modelin?1138-1150 lira verirsen daha iyi.MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.665,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fazladan Wi-Fi ve M.2 portu var. Ayrıca B550 ve Gen 4 desteği var.