Neler Yeni

B450 vs A520-A pro Performans Farkı Varmı

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Herkese Merhaba
Yukarıda Belirttiğim iki anakart arasında ne kadar performans farkı olur

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Herkese Merhaba
Yukarıda Belirttiğim iki anakart arasında ne kadar performans farkı olur
B520 değil de A520 olmasın o? Performans farkı olmaz ayrıca model önemli giriş seviyesi b450yle giriş seviyesi a520arasinda çok fark yoktur ama üst düzey b450 giriş seviyesi a520den iyidir modele bağlı her şey anakart pek performans farkı yaratmaz

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B520 değil de A520 olmasın o? Performans farkı olmaz ayrıca model önemli giriş seviyesi b450yle giriş seviyesi a520arasinda çok fark yoktur ama üst düzey b450 giriş seviyesi a520den iyidir modele bağlı her şey anakart pek performans farkı yaratmaz
Evet Hocam :D Yanlışlık Yapmışım kusura bakmayın pc hocası hero almak istiyorum sizce sistem nasıl bazı kişiler a520 var alınmaz falan demiş sizin fikriniz nedir

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Evet Hocam :D Yanlışlık Yapmışım kusura bakmayın pc hocası hero almak istiyorum sizce sistem nasıl bazı kişiler a520 var alınmaz falan demiş sizin fikriniz nedir
Bence alınır sistem yani aynı paraya daha düşük ekran kartlı sistemle b450almak daha mantıksız bence b450yle a520 giriş seviye anakartlar bence b550 olmadığı sürece pek bir avantajı yok gibi al bence o sistemi gayet iyi sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Boş Yapıyorlar O Fiyata Öyle Sistemi Bulsun Getirsinler Onu Alalım Varsa? O Fiyata RX 6600 Zor Bulunuyor Şuan

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınır sistem yani aynı paraya daha düşük ekran kartlı sistemle b450almak daha mantıksız bence b450yle a520 giriş seviye anakartlar bence b550 olmadığı sürece pek bir avantajı yok gibi al bence o sistemi gayet iyi sistem
Teşekkürler Hocam yanıt verdiğiniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş Yapıyorlar O Fiyata Öyle Sistemi Bulsun Getirsinler Onu Alalım Varsa? O Fiyata RX 6600 Zor Bulunuyor Şuan
haklısınız hocam sadece xfx olması beni biraz üzdü ama fiyata bakarsak xfx olmasının nedeni anlaşılıyor sizce çok ısınır mı

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Teşekkürler Hocam yanıt verdiğiniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısınız hocam sadece xfx olması beni biraz üzdü ama fiyata bakarsak xfx olmasının nedeni anlaşılıyor sizce çok ısınır mı
Xfx in ısınmasının sorunu ekran kartının fanlarının otomatikte düşük devirde çalışması siz devrini yükseltirseniz soğutması güzel zaten ve bu rx6700 modeli 3 fanlı büyük yapıda sistemin kasasıda mesh ön panel ve 4 fanlı ısınmaz yani kolay kolay

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Xfx in ısınmasının sorunu ekran kartının fanlarının otomatikte düşük devirde çalışması siz devrini yükseltirseniz soğutması güzel zaten ve bu rx6700 modeli 3 fanlı büyük yapıda sistemin kasasıda mesh ön panel ve 4 fanlı ısınmaz yani kolay kolay
anladım hocam sağolun eğer sistemi alırsam geldiğinde sizi tekrardan rahatsız edebilirim :D kusura bakmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
anladım hocam sağolun eğer sistemi alırsam geldiğinde sizi tekrardan rahatsız edebilirim :D kusura bakmayın
Sorun değil tabii ki sistemi bende 8 eylül günü sipariş ettim zaten :D ben çoktan aldım yani

Ekler

• IMG_20220913_195913.jpg
    IMG_20220913_195913.jpg
    145.1 KB · Hit: 25

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Sorun değil tabii ki sistemi bende 8 eylül günü sipariş ettim zaten :D ben çoktan aldım yani
:D :D hocam inşallah darısı başıma olur bende uzun zamandır istiyorum almak sizin kargonuz geldiği zaman deneyimlerinizi paylaşırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
:D :D hocam inşallah darısı başıma olur bende uzun zamandır istiyorum almak sizin kargonuz geldiği zaman deneyimlerinizi paylaşırsınız
tabii ki paylaşırım hocam bende 4 gözle bekliyorum sistemi 5 6 yıldır pc istiyordum ailemden bu zamana nasip oldu

Top Bottom