B450m gaming üzerine kac sata ssd takılır

Tekcan

80+
Reaksiyon skoru
2
B450m gaming anakartimin üzerinde 240gb sata ssd bulunuyor ve bana yetersiz kalıyor. Ben de yeni bir ssd almak istiyorum ama m2 ssd satadan daha pahali anladığım kadariyla. O yüzden anakartima fazladan sata ssdi takabilir miyim bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

1744264071717.png

bu portlardan kaç tane varsa o kadar bağlayabilirsin.

Anakart buysa 4 adet sata gözüküyor ama ben olsam M2 SSD tercih ederdim çok fazla fiyat farkı yoksa

M2 tak uzun ömürlü hızlı ve daha fazla depolama alanı var

PCIe 3.0 sürümünde 1 adet M.2 SSD (her sürüm geçerli olur, desteklenen sürüm bu şekilde). 6 Gb/s hızında 4 adet SATA 3.0 SSD.
M.2 SSD'ler daha ucuz ve kalitelidir aslında. Tam olarak bütçe nedir?

PCIe 3.0 sürümünde 1 adet M.2 SSD (her sürüm geçerli olur, desteklenen sürüm bu şekilde). 6 Gb/s hızında 4 adet SATA 3.0 SSD.
M.2 SSD'ler daha ucuz ve kalitelidir aslında. Tam olarak bütçe nedir?
Hocam maksimum 1000tl vermek istiyorum butcem pek yok. 2. el de bana uyar ama biraz inceledim ve 2. El fiyatları neredeyse 0 fiyatlarıyla eşdeğer, sebebini anlayamadığım şekilde bir pahalilik var. O civarda önerebileceğiniz bir ssd var mıdır? Bu arada m2nin daha kaliteli olduğunu biliyorum ama fiyat konusunda daha pahali saniyordum teşekkürler bilgi için.

Hocam maksimum 1000tl vermek istiyorum butcem pek yok. 2. el de bana uyar ama biraz inceledim ve 2. El fiyatları neredeyse 0 fiyatlarıyla eşdeğer, sebebini anlayamadığım şekilde bir pahalilik var. O civarda önerebileceğiniz bir ssd var mıdır? Bu arada m2nin daha kaliteli olduğunu biliyorum ama fiyat konusunda daha pahali saniyordum teşekkürler bilgi için.
Fiyatına göre iyidir ancak satıcısı konusunda araştırmak gerek.
Daha güvenilir görünüyor, daha aşağıda kalıyor ancak yine de iyidir PX500 de.
1000TL civarına düşerse en mantıklısı bu olacaktır. İtopya ve diğer sitelerde bazen düştüğü oluyor.

anakart markanı yazsana kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben sana yardımcı olacam

B450m gaming anakartimin üzerinde 240gb sata ssd bulunuyor ve bana yetersiz kalıyor. Ben de yeni bir ssd almak istiyorum ama m2 ssd satadan daha pahali anladığım kadariyla. O yüzden anakartima fazladan sata ssdi takabilir miyim bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
4 adet ,ki 1 den fazla SATA kullanacağınızı tahmin etmiyorum

1 adet de NVME M.2 ssd için yuva var

Fiyatına göre iyidir ancak satıcısı konusunda araştırmak gerek.
Daha güvenilir görünüyor, daha aşağıda kalıyor ancak yine de iyidir PX500 de.
1000TL civarına düşerse en mantıklısı bu olacaktır. İtopya ve diğer sitelerde bazen düştüğü oluyor.
Tamamdir hocam takip ederim sağ olasin

anakart markanı yazsana kardeşim

ben sana yardımcı olacam
Gigabyte b450m gaming

4 sata girişi var

Geri