Neler Yeni

B450M-K ses kartı ile HyperX Alpha uyumlu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Asus Prime B450M-K anakartım var. HyperX modellerinden birini düşünüyorum. Ses kartın yeterli değilse HyperX Alpha alma dediler. Sesi iyi alamazsın verimsiz olur dediler. HyperX Alpha almak istiyorum. Asus B450M-K'daki ses kartı ile HyperX Alpha'yı rahatlıkla kaliteli sesle kullanabilir miyim?

B45M h2s kullananlara önermiyorlar. Yetersizmiş ses kartı. Anakartını sorup ALC892 ya da üstü varsa Cloud Alpha, daha altıysa farklı kulaklıklar önermenizi rica ediyorum demiş bir arkadaş.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
zamanında bende alacaktım yabancı mediyada almayın diyordu uyumsuz olduğu için ama tam net bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yetmiyor sanırım. Cloud 2 bakabilirsin.
Genel amaç FPS rekabetçi oyun. Ayriyeten film performansı iyi olursa sevinirim. Müzik dinlemeyeceğim bu kulaklıkla. Kablolu olacak kesinlikle. Önereceğiniz kulaklıklar nelerdir? Bütçem maksimum 1000TL. FPS rekabetçi için HyperX nasıldır? Eski bir kulaklık, sizce alınır mı hala uzun kullanım için? Fiyatını hakediyor mu?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Genel amaç FPS rekabetçi oyun. Ayriyeten film performansı iyi olursa sevinirim. Müzik dinlemeyeceğim bu kulaklıkla. Kablolu olacak kesinlikle. Önereceğiniz kulaklıklar nelerdir? Bütçem maksimum 1000TL. FPS rekabetçi için HyperX nasıldır? Eski bir kulaklık, sizce alınır mı hala uzun kullanım için? Fiyatını hakediyor mu?
FPS oyunları için Arctis serisi en son tercih edeceğin şey olsun.
HyperX Cloud 2 veya Razer Kraken T.E. bakabilirsin.

Top Bottom