Besler heralde niye beslemesinBiraz daha türkçe söyliyim
Anakartım B450MK2 Blackshark V2X adlı kulaklığı besler mi?
b450m k içindeki ses yongası ney bilmiyorumki ben. anakartın sitesinden bakabilirsin. çok büyük ihtimalle besler blackshark v2x çok güçlü ses veren bir kulaklık değil yetceğini düşünüyorum yinede ses yongasını bilmeden net bir şey söyleyemem bilsem bile anakartların %60'ının ses yongası hakkında bilgim varBiraz daha türkçe söyliyim
Anakartım B450MK2 Blackshark V2X adlı kulaklığı besler mi?
Sitesinde nerede yazar?b450m k içindeki ses yongası ney bilmiyorumki ben. anakartın sitesinden bakabilirsin. çok büyük ihtimalle besler blackshark v2x çok güçlü ses veren bir kulaklık değil yetceğini düşünüyorum yinede ses yongasını bilmeden net bir şey söyleyemem
özelliklerde yazarSitesinde nerede yazar?
giriş seviyesi b450 anakartların çoğunda bu var çok iyi sayılmaz ama blackshark v2x için işini görür. kaliteli ses kartlarında aldığın sesi alamazsın tabi orası ayrı ne kadar ekmek o kadar köfte. eğer çok yüksek ses seviyeli basslar bekliyorsan seni hayal kırıklığına uğratır onun dışında rahatça besleyebilceğini düşünüyorum yukardada dediğim gibi aşırı yüksek ses seviyesi beklemezsen seni memnun ederRealtek ALC887/897 7.1-Kanal Yüksek Tanımlı Ses CODEC´i *
- Destekler : Jak Algılama, Çoklu-Yayın, Ön Panel Jakı Görevlendirme
bu yazıyor.