Neler Yeni

B450m s2h anakart bios ve chipset

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Beyler yeni sistemimde bir tek anakartin driveri mi ne varmis siteye girdim bu suru link var bu anakartin driverinin linkini atarmisiniz? Birde chipset diye bir sey varmis ben pek bilmiyorum. Neyi indiricem link atarsaniz cok iyi olur. Bios guncel olup olmadigini nasil anlarim? Kisacasi yeni sistemde de anakartla ilgili tum programlar nelerdir(gerekli) yardimci olursaniz sevinirim.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
BIOS'un güncel değildir, sıfır aldığında F50 sürümüyle geliyor.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
BIOS sürümün nedir?
Chipset sürücüsünü direkt AMD'nin sitesinden indir ve kur.
İsteğe bağlı olarak ses ve LAN sürücüsünü kendin kurabilirsin, pek gerek duymuyorum ben, çünkü Windows otomatik olarak bu sürücüleri yüklüyor ve bu sürücüler "genelde" sorunsuz oluyor.
İlla en günceli olsun diyorsan indirebilirsin.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS sürümün nedir?
İsteğe bağlı olarak ses ve LAN sürücüsünü kendin kurabilirsin, pek gerek duymuyorum ben, çünkü Windows otomatik olarak bu sürücüleri yüklüyor ve bu sürücüler "genelde" sorunsuz oluyor.
Bios surucumu bilmiyoeum. Ama eger dusuk ise dedigin gibi guncelliyim. Birde basta attigin chipset ide indirip kursam yeter dimi? Ekran kartim nvdia , amd tam olarak ne alaka oluyor. Yoksa b450m s2h anakartin chipsetleri ordan mi indiriliyor?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bios surucumu bilmiyoeum. Ama eger dusuk ise dedigin gibi guncelliyim.
Dxdiag'ın SS'ini at.
Birde basta attigin chipset ide indirip kursam yeter dimi?
Evet, onu kuracaksın zaten.
Ekran kartim nvdia , amd tam olarak ne alaka oluyor. Yoksa b450m s2h anakartin chipsetleri ordan mi indiriliyor?
Chipseti üreten AMD, anakartta kullandığın işlemci AMD, platform direkt AMD. :)
Ekran kartı ile bir alakası yok işte.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dxdiag'ın SS'ini at.

Evet, onu kuracaksın zaten.

Chipseti üreten AMD, anakartta kullandığın işlemci AMD, platform direkt AMD. :)
Ekran kartı ile bir alakası yok işte.
Tamamdır bilmiyorum ondan soruyorum. Aklimmdaki soru isaretleri gitsin diye :D suan işteyim sslerini atarim dxdiagın. Pc aldıktan sonra yapilmasi gerekenleri yapiyirum suan. Ekran karti driverini yukledim. 5 saat street testi yapicam ve bunlsri yapip ram mhzlerini de yapinca baska bir sey kaliyormu?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tamamdır bilmiyorum ondan soruyorum. Aklimmdaki soru isaretleri gitsin diye :D suan işteyim sslerini atarim dxdiagın. PC aldıktan sonra yapilmasi gerekenleri yapiyirum suan. Ekran karti driverini yukledim. 5 saat street testi yapicam ve bunlsri yapip ram mhzlerini de yapinca baska bir sey kaliyormu?
Yok, pek başka bir şey kalmıyor.

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Muaz IŞIK
Chipset yükleyip BIOS güncellemesi yapmanız yeterli olucaktır. Diğerlerini Windows otomatik olarak kuruyor.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Ag
Chipset yükleyip BIOS güncellemesi yapmanız yeterli olucaktır. Diğerlerini Windows otomatik olarak kuruyor.
Chipseti yukleyip kurup sonra biosu guncellesem herhangi bir sıķıntı cıkmaz dimi? Yani sırası onemli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok, pek başka bir şey kalmıyor.
Chipseti yukleyip kurup sonra biosu guncellesem herhangi bir sıķıntı cıkmaz dimi? Yani sırası onemli mi?

Son düzenleme:

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Muaz IŞIK
Ag

Hayır, sırası önemli değil.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
BIOS sürümün nedir?
reis attıgın amd nin sitesine tıkladım. O kısımda sadece amd chipset sürücülerini mi indirsem yetermi yoksa amd raid yükleyici ve sürücüsü diye 2 şey daha var onlarıda yükliymi ? ben sen cevap verene kadar sadeçe en başktakı amd chipset sürüclerini yüklüyorum.

BIOS'un güncel değildir, sıfır aldığında F50 sürümüyle geliyor.
reis attıgın amd nin sitesine tıkladım. O kısımda sadece amd chipset sürücülerini mi indirsem yetermi yoksa amd raid yükleyici ve sürücüsü diye 2 şey daha var onlarıda yükliymi ? ben sen cevap verene kadar sadeçe en başktakı amd chipset sürüclerini yüklüyorum.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz

Chipset yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,523
Üyeler
161,868
Son üye
cigolcu
Top Bottom