Alabilirsiniz hocam sorun olmaz fakat tavsiyem bu bütçelerde tekrar kulaklık önerisi konusu açıp karar vermenizden yana olur.Rampage comfort
Sitede kulaklık önerilerine bakıp karar verdim rampage comforta. Teşekkür ederim yardımın için iyi gecelerAlabilirsiniz hocam sorun olmaz fakat tavsiyem bu bütçelerde tekrar kulaklık önerisi konusu açıp karar vermenizden yana olur.
Sabah açın konuyu şu an kimsecikler yok, size de iyi geceler dilerim ^^
Site yorumlarına bakmayın hocam, herkes aynı seviyede değil.Sitede kulaklık önerilerine bakıp karar verdim rampage comforta. Teşekkür ederim yardımın için iyi geceler![]()
Site yorumlarına baktım derken bu siteden bahsetmiştim. Yanlış anlaşılma olmuşForumlarda konu açmak en sağlıklısı.
Technopat-Shiftdelete-DA'den açıp en çok önerilen kulaklığı alabilirsiniz.
Anladım, farklı kişilerin yorumlarını almakta fena değildir.Site yorumlarına baktım derken bu siteden bahsetmiştim. Yanlış anlaşılma olmuş
Usta rampage comfort müzik kalitesi olarak ve 7.1 ses kasma özelliği olarak gerçekten fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor ama kablo örgü kablo olduğu için birbirine dolanıyor aşırı irite ediyor insanı örgüleri soyulup alt plastik kısmı ortaya çıkmıştı düğümü düzeltmeye çalışırken kontrolcü ile kulaklık arasında ki kablo koptu 1 yıldır kullandığım bir kulaklık bu kablo sorunu dışında gerçekten çok iyi bir kulaklık fiyatına göreSitede kulaklık önerilerine bakıp karar verdim rampage comforta. Teşekkür ederim yardımın için iyi geceler![]()
aga baya zaman geçti ben rampage comfortu şu an ikiye ayırdım mikrofon olarak kullanıyorumUsta rampage comfort müzik kalitesi olarak ve 7.1 ses kasma özelliği olarak gerçekten fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor ama kablo örgü kablo olduğu için birbirine dolanıyor aşırı irite ediyor insanı örgüleri soyulup alt plastik kısmı ortaya çıkmıştı düğümü düzeltmeye çalışırken kontrolcü ile kulaklık arasında ki kablo koptu 1 yıldır kullandığım bir kulaklık bu kablo sorunu dışında gerçekten çok iyi bir kulaklık fiyatına göre