Yardım B450M S2H bios güncelleme

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,750
Arkadaşlar bios nasıl güncellicem normal driver kurar gibi mi yoksa flash bellek ile mi güncellicem şuan kullandıgım sürüm F50 F51f i direk indirebilirmiyim

Evet, diretk olarak F51f sürümüne güncelleyebilirsin. BIOS güncelleme dosyasını indirin, flashınıza atın, BIOS'a girip Q-Flash'a girin, flash belleğinizi ve flash belleğinize attığınız BIOS güncelleme dosyasını seçin, ileri deyin. PC'nin kapanmaması gerekiyor çünkü kapanırsa anakart mort olur. Umarım yaparken elektrik kesintisi yaşamazsın.

Benim kide f50 sürümü ama bir daha ki formata kadar uğraşmak istemiyorum. :D

Evet, diretk olarak F51f sürümüne güncelleyebilirsin. BIOS güncelleme dosyasını indirin, flashınıza atın, BIOS'a girip Q-Flash'a girin, flash belleğinizi ve flash belleğinize attığınız BIOS güncelleme dosyasını seçin, ileri deyin. PC'nin kapanmaması gerekiyor çünkü kapanırsa anakart mort olur. Umarım yaparken elektrik kesintisi yaşamazsın.
Yeni sürüm güncellemezsem - leri ne olur ?

Yeni sürüm güncellemezsem - leri ne olur ?
Yeni sürümde Ryzen XT işlemciler daha optimize bir şekilde çalışıyor ve güvenlik ile ilgili bir şey eklemişler. Her zaman BIOS güncel tutmak daha iyi, beta değilse tabii ki :D.

Yeni sürümde Ryzen XT işlemciler daha optimize bir şekilde çalışıyor ve güvenlik ile ilgili bir şey eklemişler. Her zaman BIOS güncel tutmak daha iyi, beta değilse tabii ki :D.
Kaç dakika da yüklenir peki ?

Elektrik giderse anakart direk bozuluyormu
BIOS güncellemesi sırasında giderse %99 bozulur. Çünkü BIOS çipine tam olarak yazılmadan sistem kapanırsa yarıda kalır, BIOS da tam yazılmadığı için sistem kullanılmaz hale gelir.

Hmm F51 yeni gelmiş. F50 olması lazım benim ki. Boş zamanımda güncellerim. F51e ve f51f var f olandır herhalde en sondaki.

Geri