Neler Yeni

Yardım B450m s2h bios güncellemeli miyim?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Arkadaşlar merhaba, itopyada tekrar kurulumu yapılmıştı pcnin dün. Aldıktan sonra yapmam gereken bişey var mı dedim, yok dediler. Şu an bios f61 sürümde ama sitesinde en günceli f62d sizce bunu indirip yükseltmeli miyim?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla ben en son atılan biosları hemen güncellemiyorum. En stabil olan genelde ondan bir önceki oluyor. (Yenisinde hatalar olabiliyor)
Bir daha gelirse (f63) o zaman f62d yapabilirsin.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben en son atılan biosları hemen güncellemiyorum. En stabil olan genelde ondan bir önceki oluyor. (Yenisinde hatalar olabiliyor)
Bir daha gelirse (f63) o zaman f62d yapabilirsin.
Doğru olan bu şekilde mi?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit
F62D kullanıyordum, sorunsuzdu. Oc yapacağım için beta değil de normal sürüme geçeyim dedim ve F61 sürümüne düşürdüm Bios'u. Haliyle Tpm, secure boot, xmp vs. sıfırlandı. Xmp ve tpm'i açtım ardından secure boot açtıktan sonra bios'um uçtu. Kartta bios flashback olmadığı için de kendim bios atamadım, bu sorunu gigabyte karta sahip olan ciddi bir kesim yaşamış. Kartı dün garantiye gönderdim ve ne zaman gelir bilmiyorum, yeşil forumdan bir arkadaşın kartı 19 gün sonra gelmiş.Bence bir sorun yoksa güncelleme ama F62D'nin güncelleme notlarında mutlaka güncelleyin yazıyordu yanılmıyorsam. Sana kalmış bir karar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hakan Keksin
F62D kullanıyordum, sorunsuzdu. Oc yapacağım için beta değil de normal sürüme geçeyim dedim ve F61 sürümüne düşürdüm Bios'u. Haliyle Tpm, secure boot, xmp vs. sıfırlandı. Xmp ve tpm'i açtım ardından secure boot açtıktan sonra bios'um uçtu. Kartta bios flashback olmadığı için de kendim bios atamadım, bu sorunu gigabyte karta sahip olan ciddi bir kesim yaşamış. Kartı dün garantiye gönderdim ve ne zaman gelir bilmiyorum, yeşil forumdan bir arkadaşın kartı 19 gün sonra gelmiş.Bence bir sorun yoksa güncelleme ama F62D'nin güncelleme notlarında mutlaka güncelleyin yazıyordu yanılmıyorsam. Sana kalmış bir karar.
Elinde F62d sürümü varmı varsa bana gönderirmisin bulamıyorum bende stabil sürüme geçiyim derken pc nin içine etti güncel sürüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,731
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi
Top Bottom