Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
F51E var.
Bioslar zen3 için olanlar ve öncesi diye ayrılacakmış onu mu dedinArkadaşlar hepinize güzel bir bilgi vereyim. Zen3 mimarisi kullanmak için yapılan bios güncellemelerinin dönüşü yoktur bilginize. Yani, güncellemeyi kurayım beğenmezsem dönerim gibi bir şey yok maalesef.
2 gün sonra b450 m s2h kartımız yok deseler pcyi kırarımAnakarta zarar gelmesinde önemli değil
Öyle bir durum da var fakat b450 ler için güncelleme sonrası direkt olarak dönüşü olmayacak diye technopat da paylaşım yapıldı. Konuyu bırakıyorum, okuyabilirsiniz.Bioslar zen3 için olanlar ve öncesi diye ayrılacakmış onu mu dedin
Bugün alacaktım s2h ıaga Her an her şey olabilir
Zen3 olan sürüme yükselttin mesela zen2 işlemci ile elindeki işlemci ile açılmayacağı için geri döndüremessinÖyle bir durum da var fakat b450 ler için güncelleme sonrası direkt olarak dönüşü olmayacak diye technopat da paylaşım yapıldı. Konuyu bırakıyorum, okuyabilirsiniz.
B450 ve X470 Anakartlar Ryzen 4000 Serisi Ä°Ålemcileri Destekleyecek
Kırmızı takım yol haritasını deÄiÅtirerek B450 ve X470 anakartlar için Ryzen 4000 iÅlemci desteÄi sunuyor. AMD, son yaptıÄı duyurusunda 400 serisi vewww.technopat.net
YEni birşeyler ekliyor olabilirler.Arkadaşlar an itibariyle b450m s2h anakartın f51f bios güncellemesi kaldırıldı . BU nedemek ? ben şuan bu sürümü kullanıyorum sıkıntı çıkarırmı ?
B450M S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr