60C?beyler f51 var direkmen 60c yapcağım bir sıkıntı olur mu ? ve online olarak
Dostum o ney?f60c PC im de çok sorun yaşıyorum 2 gündür açılırken siyah ekran az önce kilitlendi falan biostandır büyük bir ihtimalle
Dostum o ney?
He tamam ben ne zamandır takip etmiyordum dostum iyi oldu ben de güncellerim :d at flaşa klasörün içindeki bios dosyasını sonra tak flaşa q-flash işe hızlıca kur. Sorun yaşıyorsan eski sürüme dön @Ömer tunabios sürümü ve ekran kartını güncelledikten sonra yaşamaya başladım
nasıl döneceğim ?He tamam ben ne zamandır takip etmiyordum dostum iyi oldu ben de güncellerim :d at flaşa klasörün içindeki bios dosyasını sonra tak flaşa q-flash işe hızlıca kur. Sorun yaşıyorsan eski sürüme dön @Ömer tuna
hayır sorun nvidia sürücüsün de bencedirekt eski sürümü usb ye koyup q-flash ile onu kurun
Flaşa F51 i at esktra bir ayar var mıydı emin değilim Q-Flash kısmında belki eski Biosa dönmek ister misin tarzı bir soru çıkıyordur ona evet de öyle bir şey hatırlıyorum sanki. Ama yoksa direk tak onu kur.nasıl döneceğim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır sorun nvidia sürücüsün de bence
kardeşim sorun nvidia daFlaşa F51 i at esktra bir ayar var mıydı emin değilim Q-Flash kısmında belki eski Biosa dönmek ister misin tarzı bir soru çıkıyordur ona evet de öyle bir şey hatırlıyorum sanki. Ama yoksa direk tak onu kur.