B450m S2h hakkında bilmediklerim

B550 beklenmeli mi ?

• Gerek yok bios güncellemesi gelir ryzen 4000 serisi takılır.

• Bence bekle az kaldı zaten

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ErcüCeran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
760
Arkadaşlar kime sorsak s2h diyor Ryzen 5 3600 için uygun mudur işlemci performansını bozar mı yanında 3600mhz ram kullanabilir miyim ? Bir de neden bu kadar seviliyor bu anakart yahu 800 lira bütçesi olana bile S2h öneriliyor bilmediğim ne var bu anakartta ? Ha bir de b550 beklenmeli mi ? Konu uzun herkesin görüşünü merak ediyorum

Arkadaşlar kime sorsak s2h diyor Ryzen 5 3600 için uygun mudur işlemci performansını bozar mı yanında 3600mhz RAM kullanabilir miyim ? Bir de neden bu kadar seviliyor bu anakart yahu 800 lira bütçesi olana bile S2h öneriliyor bilmediğim ne var bu anakartta ? Ha bir de b550 beklenmeli mi ? Konu uzun herkesin görüşünü merak ediyorum
R5 3600'e uygundur.
Performansı bozmaz.
3600'e kadar destekler.
Fiyat/Performans anakartı.
"Az para, çok iş" temsilcisi.

Sistemi hemen almayacaksan, B550 bekleyebilirsin.
Ama fiyatları ne olur bilinmez. Malum, vergiler vergiler ...

Fabrikadan yeni çıkan modellerde BİOS güncellenmiş oluyor yani Ryzen 3. Nesil tak çalıştır olarak. 3600mhz ram kullanabilirsiniz. Fiyatına çok iyi bir kart olduğu için seviliyor. Rakiplerine göre artıları var. 600TL altı bence ne iyi seçim bu olur. B550 konusunda giriş seviye bir anakart bu, B550 anakattlar fiyat olarak bu kadar uygun olur mu bilemem.

Çok teşekkürler. O halde s2h alıyorum ben de

Ortalama 4000-4500 liraya anakart ram işlemci monitör klavye mouse ve mouse pad alacağım eksiklerim bunlar. Asus Rog Strix B450-f anakart o kadar güzel görünüyor ki aynı performansı alacağıma sizin sözlerinizle de emin olmama rağmen aklım çeliniyor.

Ortalama 4000-4500 liraya anakart RAM işlemci monitör klavye mouse ve mouse pad alacağım eksiklerim bunlar. Asus Rog Strix B450-f anakart o kadar güzel görünüyor ki aynı performansı alacağıma sizin sözlerinizle de emin olmama rağmen aklım çeliniyor.
Görünüşü çok takma. Anakart FPS arttırmıyor.
Sistemi kullanırken de gözün görmüyor onları.
Paranı diğer bileşenlerde kullanırsın.
Bugün indirimler var, oradan ucuza bir şeyler bulabilirsin.

Ryzen 5 3600
Tuf alliance cl 19 3600 mhz 16 gb ram
B450m s2h
Monitör markasında kararsızım 24 inch 27 inchden iyi olur diye düşünüyorum 1080p olacağından
Rampage hydra r6 rgb klavye
Gamepower ıcarus mouse
James Donkey 90 cm mousepad
Düşündüklerim bunlar her türlü öneriye açığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Up

Son düzenleme:
Ryzen 5 3600
Tuf alliance cl 19 3600 mhz 16 gb RAM
B450m s2h
Monitör markasında kararsızım 24 inch 27 inchden iyi olur diye düşünüyorum 1080p olacağından
Rampage hydra r6 RGB klavye
Gamepower ıcarus mouse

Up
Yukarıda "Yükselt" yazar, onunla en üste taşıyabilirsin.
Screenshot_89.webp

Ryzen 5 3600
Tuf alliance cl 19 3600 mhz 16 gb RAM
B450m s2h
Rampage hydra r6 RGB klavye
Gamepower ıcarus mouse

Up
Fps oyunları oynayacaksan klavyeye cok önem verme fiyatları tersine çevir klavyeye verdigin parayı mouseye ver gamepower ogre alabilirsin mousede rival 300s veya daha ustu

Fps oyunları oynayacaksan klavyeye cok önem verme fiyatları tersine çevir klavyeye verdigin parayı mouseye ver gamepower ogre alabilirsin mousede rival 300s veya daha ustu
Genelde lol oynayacağım için mouseu ıcarus düşünüyorum çünkü 4 makro tuşu var 300s ıcarustan daha mı iyi peki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,256
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri