Şimdi hatırladımÖnceden de sormuştun sanki bu soruyu.
1 tane kasa fan girişi var.
Guardian Mini'deki fanların konnektörleri farklı olması lazım, olmasa bile kontrolcüye bağlanıyordur. Kontrolcüsünün ayrı bir fan kablosu var mı anakarta takmak için bilmiyorum.
sanırım o kasadaki fanlar molex bağlantılı. fan kontrolü varsa bile kontrolcüsünden yapılıyordur
Ozaman normal dark guardian almak daha mantıklı sanırım demi.Önceden de sormuştun sanki bu soruyu.
1 tane kasa fan girişi var.
Guardian Mini'deki fanların konnektörleri farklı olması lazım, olmasa bile kontrolcüye bağlanıyordur. Kontrolcüsünün ayrı bir fan kablosu var mı anakarta takmak için bilmiyorum.
Yoo, yine değil.Ozaman normal dark guardian almak daha mantıklı sanırım demi.
pwm kablosu lazım sanırım e pwm kablosunu nereye takıcaz anakart girişi var mı yada başka bir anakart mı gerekiyor kablo işlerinden pek anlamıyorumYoo, yine değil.
Normal Guardian'ın da fanlarının konnektörü farklı, kontrolcüden güç alıyor, anakartına takamıyorsun. Kontrolcüden ayrı bir PWM kablosu da gelmiyor anakartına takmak için.
Kasadaki kontrolcüden gelmiyor direkt, kontrolcüde o yer yok.pwm kablosu lazım sanırım e pwm kablosunu nereye takıcaz anakart girişi var mı yada başka bir anakart mı gerekiyor kablo işlerinden pek anlamıyorum
Valla sinirlenmiş nick-entry uyumu diyerek çıldırmış. Korkutucunokta.
Başka kasa.başka kasamı seçmeliyim
başka anakart mı
Anlamadım pek?Valla sinirlenmiş nick-entry uyumu diyerek çıldırmış. Korkutucu
"nokta." yı görünce gerildin sandımAnlamadım pek?