Ram'in ve kasanın modelini söyleyebilirmisin. Önemli olan soğutucunun kasaya sığması.Arkadaşlar sistemde r5 3600 var ve anakartım b450m s2h. T6 ultra soğutucu almayı düşünüyorum ama ramlara baskı yapar mı ? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
Ramlere çarpmıyacağını düşünüyorum . Soğutucu kasanada sığacaktır.Darkflash Aquaris kasa ve
Corsair Vengeance LPX 8GB 3200MHz DDR4 Ram C16 hocam
Hocam senin önerdiğin kasa ve ram var mı kasa 400 tl civarında olursa sevinirim veya psu ile birlikte olan kasa varsa 800 tl bandında oda olurRamlere çarpmıyacağını düşünüyorum . Soğutucu kasanada sığacaktır.
Kasa olarak bütçeni biraz daha arttırırsan Gametech Galaxy var . O fiyata daha iyisi yok . Lunatic Orkinos ta alabilirsin.Hocam senin önerdiğin kasa ve ram var mı kasa 400 TL civarında olursa sevinirim veya psu ile birlikte olan kasa varsa 800 TL bandında oda olur
sağol hocamKasa olarak bütçeni biraz daha arttırırsan Gametech Galaxy var . O fiyata daha iyisi yok . Lunatic Orkinos ta alabilirsin.
XPG İnvader ve FSP Hydro 500W 80+ modelini alabilirsin.Hocam senin önerdiğin kasa ve ram var mı kasa 400 TL civarında olursa sevinirim veya psu ile birlikte olan kasa varsa 800 TL bandında oda olur
hocam peki t6 ultra, zalman s3e sığar mı?Ramlere çarpmıyacağını düşünüyorum . Soğutucu kasanada sığacaktır.
T6 Ultra 155mmhocam peki t6 ultra, zalman s3e sığar mı?
teşekkürlerT6 Ultra 155mm
Zalman S3e 156mm
1mm ile kazanıyorsun . Kağıt üstünde destekliyor.