Neler Yeni

B450M S2H V2 Ballistix Ramler Uyumluluk ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut Altunsoy
Steam
https://steamcommunity.com/id/Bysecretgg/
Discord
BySecReT#7765
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Ben Apu Sistem Topladım
İşlemci: RRYZEN3 2200G
Anakart: Gigabyte B450M S2H V2
Ram: Crucial Ballistix 8GB DDR4 3200MHz PC CL16 UDIMM Ram BL8G32C16U4B
PSU: FSP Hydro 500W
Yabancı Sitelere Göz Gezdirdiğimde, Apu Sistemlerde Görüntü Gelmeme Sorunu Olduğunu Gördüm Ve Ayriyeten Bir Forumda Ballistix Ramler B450M Anakartlarda Ve Ryzen İşlemcilerde Sıkıntı Yaşandığını Okudum, Fakat Başka Bir Forumda İse Ballistix Ramlerin Hem Ryzen İşlemcide Hem B450M Anakartlarda Sorunsuz Çalıştığını da Okudum Açıkçası Biraz Ürkmüş Bukunmaktayım Bununla İlgili Net Bir Cevap Verebilecekler Varmı Sistemimi Sipariş Ettim Anakart,Ram,İşlemci Geldi PSU Bekliyorum Şu Anda Ve Hayatımda İlk Defa 0 Sistem Topladım Ve Ayriyeten Bu Sistemi İlk Defa Bu Forumda Soruşturarak Topladım. Bir Sıkıntı Çıkmasını İnanın İstemiyorum Bir Hevesle Girdim Üzülmek İstemiyorum Açıkçası Bu Konuda Bana Yardımcı Olurmusunuz Ne Yapmam Lazım Eğer Sistem Geldiğinde Görüntü Gelmesse Ne Yapmam Lazım Şimdiden Teşekkür Ederim. @Abdullah Hacıgül

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,758
İsim
Eren Yeager
Yabancı Sitelere Göz Gezdirdiğimde, Apu Sistemlerde Görüntü Gelmeme Sorunu Olduğunu Gördüm Ve Ayriyeten Bir Forumda Ballistix Ramler B450M Anakartlarda Ve Ryzen İşlemcilerde Sıkıntı Yaşandığını Okudum, Fakat Başka Bir Forumda İse Ballistix Ramlerin Hem Ryzen İşlemcide Hem B450M Anakartlarda Sorunsuz Çalıştığını da Okudum Açıkçası Biraz Ürkmüş Bukunmaktayım Bununla İlgili Net Bir Cevap Verebilecekler Varmı Sistemimi Sipariş Ettim Anakart,Ram,İşlemci Geldi PSU Bekliyorum Şu Anda Ve Hayatımda İlk Defa 0 Sistem Topladım Ve Ayriyeten Bu Sistemi İlk Defa Bu Forumda Soruşturarak Topladım. Bir Sıkıntı Çıkmasını İnanın İstemiyorum Bir Hevesle Girdim Üzülmek İstemiyorum Açıkçası Bu Konuda Bana Yardımcı Olurmusunuz Ne Yapmam Lazım Eğer Sistem Geldiğinde Görüntü Gelmesse Ne Yapmam Lazım Şimdiden Teşekkür Ederim. @Abdullah Hacıgül
Forumda hiç böyle bir şey okumadım ve B450 anakartta Crucial Ballistix Ram kullanan arkadaşlarım var dert etmeyin sıkıntı olmayacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut Altunsoy
Steam
Discord
BySecReT#7765
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda hiç böyle bir şey okumadım ve B450 anakartta Crucial Ballistix Ram kullanan arkadaşlarım var dert etmeyin sıkıntı olmayacaktır
Umarım Bir Sıkıntı Yaşamam

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
sıkıntı olacağını sanmam.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,758
İsim
Eren Yeager
Umarım Bir Sıkıntı Yaşamam
Zannetmiyorum gamegaraj sitesinde genelde bütün sistemlerde Crucial Ballistix ram kullanılıyor apu sistem alan ya da normal olarak bir çok kişi sistemine alıp kullanıyor ve OC performansından kaynaklı biz de öneriyoruz bir şey olacağını zannetmiyorum

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut Altunsoy
Steam
Discord
BySecReT#7765
Zannetmiyorum gamegaraj sitesinde genelde bütün sistemlerde Crucial Ballistix ram kullanılıyor apu sistem alan ya da normal olarak bir çok kişi sistemine alıp kullanıyor ve OC performansından kaynaklı biz de öneriyoruz bir şey olacağını zannetmiyorum
İçimi Rahatlattı Dostum Gamegaraj Sitesine Baktım Bir Nebze İçim Rahatladı 🙏

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Şu ana kadar kimseden böyle bir şey duymadım ve de ben de sistem almayı planlıyorum aynı ramler ile

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
5600X ile Ballistix kullanıyorum.