Neler Yeni

b450m s2h v2 ile ryzen 5 5600x sıkıntı çıkarır mı?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tamam sizde tofaşınıza ferrari motoru takarsınız gelecekte kasa da fps e etki etmiyo çek bi everest 3080 sisteme off mis bide ssd boşver pahalı bekle 1 dakika daha oyun açılırken ne olucak oyunda fps aynı

En İyi Cevap
7
tamam sizde tofaşınıza ferrari motoru takarsınız gelecekte kasa da fps e etki etmiyo çek bi everest 3080 sisteme off mis bide ssd boşver pahalı bekle 1 dakika daha oyun açılırken ne olucak oyunda fps aynı
O zaman neden o anakarta üreticiler bütün ryzenlere destek sunuyor? Bunu açıkla. Lütfen bilginiz yoksa konuşmayın ve konu sahibini yanlış yönlendirip boşa para harcamasına sebep olmayın.

Allah akıl, fikir versin.
amin cümlemize
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman neden o anakarta üreticiler bütün ryzenlere destek sunuyor? Bunu açıkla. Lütfen bilginiz yoksa konuşmayın ve konu sahibini yanlış yönlendirip boşa para harcamasına sebep olmayın.
reis diyorum ki 5600x ile b450m s2h yi kullandım s2h v2 de de sorun olmaz diyorum halaa millet boş yapıyor ya onu anlamıyorum

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ok alsın banane :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

niyeyse bütün herkes önceden b450 kullanıyorsanız takın bi şey olmaz ama sıfırdan alınıcaksa b550 alın diyo ve adam sıfırdan alıcak neyse banane alsın istediği sistem onun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
Herhangi bir sıkıntı çıkartmaz, (Stok haldeyken). Fakat kullandığın işlemci üst seviye bir işlemci, ileride overclock istersen. 3100 gibi bir işlemci kullanmadığın için yüksek frekanslara çıkmak isteyeceksin. Anakartın ne kadar soğutucusu fiyatına göre iyi olsa da 5600x'in boost frekansının bir üstüne çıkmak, anakartın mosfetlerinde yüksek ısıya sebebiyet verebilir. Şu anda elinde varsa kullanabilirsin. Fakat ileridr b550 gibi serilere yönelmeni tavsiye ederim. En basit şöyle örnek vereyim. Ferrarini şehir içinde az da olsa aşınmış lastikler ile kullanabilirsin (s2h v2) ama uzun yolda lastiklerin yanar brom. Kaza yaparsın. B550 anakartlar bunlar için var. Çok güncel bir işlemcin varken tüm sistemi güncel tutmak elinde ki en iyi optimizasyon ve performansı sana verir.

Top Bottom