Anakart kutularından vida çıkmaz ki.Kasa'nın içinden çıkar tüm vidalar.Bilgisayar tamircilerinde bolca vardır isteyebilirsin.Gencler ekinde bu anakarttan olan 1 tane vidasinin fotoğrafini atabilir mi ? 2. El aldim vida cikmadi hicbir vidayi uyduramiyoruz uzay sistem kaldi pc. Tüm heryere sorusturcan artik.
Anakart kutularından vidalar çıkmaz genel itibariyle.Anakart kutularından vida çıkmaz ki.Kasa'nın içinden çıkar tüm vidalar.Bilgisayar tamircilerinde bolca vardır isteyebilirsin.
B450 s2h, b460m-a pro ve şuan b560m pro-e aldım çıkmadı.Anakart kutularından vidalar çıkar genel itibariyle.
b460m a pro dan çıktı hocam.B450 s2h, b460m-a pro ve şuan b560m pro-e aldım çıkmadı.
Hocam m2ssd vidası çıkmıştır.Burda kasaya montaj vidasını soruyor ve bu vidalar kasayla gelir.Neyini iddaa ediyorsun hala.b460m a pro dan çıktı hocam.
Hayır 1 set vida çıktı hocamHocam m2ssd vidası çıkmıştır.Burda kasaya montaj vidasını soruyor ve bu vidalar kasayla gelir.Neyini iddaa ediyorsun hala.
Kutu açılışlarına baktım dediğiniz gibi çıkmamış sanırım ben de bir istisna oldu firma da eklemiş olabilir çoğu ürünü peş peşe ordan sipariş ettiğim için.Hayır 1 set vida çıktı hocamniye sallayayım.
Ben 3 anakart aldım çıkmadı.Sadece msi b460 olanda sanıyorum m2 ssd vidası çıktı.Çünkü 4 adet incecik vidaydı.Kasaya takılacak türden değil yani.Hayır 1 set vida çıktı hocamniye sallayayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutu açılışlarına baktım dediğiniz gibi çıkmamış sanırım ben de bir istisna oldu firma da eklemiş olabilir çoğu ürünü peş peşe ordan sipariş ettiğim için.
Bana bildiğimiz kasa v.b. için uyucak full set çıkmıştı büyük ihtimalle eşantiyon olarak yolladılar 3 4 üst üste aldığım için. Dediğim gibi baktım benim durum istisnaymış mesajı düzenledim.Ben 3 anakart aldım çıkmadı.Sadece msi b460 olanda sanıyorum m2 ssd vidası çıktı.Çünkü 4 adet incecik vidaydı.Kasaya takılacak türden değil yani.