LGA1700 model bu direkt cevap net bremın 2 slotu var 4 slot yok 16+16 yapıp 32GB kullan.
Koydukları resimlere de bak agam ben bu anakartın hiç 4 slotlusunu görmedim.İtopyada 4 ram slotlu diyor agaASUS PRIME B760M-K D4 5333MHz OC DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart | ITOPYA
ASUS PRIME B760M-K D4 5333MHz OC DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME B760M-K D4 ITOPYA'dawww.itopya.com
Aralarında çok fark yok sadece ddr5 i var ddr5 kullanacaksan bu daha iyi olacaktır.B760m a nasıl
DDR 4 olanı kullanıcam şu dönemde DDR 5 hala iyi değilAralarında çok fark yok sadece ddr5 i var ddr5 kullanacaksan bu daha iyi olacaktır.
O zaman fazladan para verme 760 k olan ddr4 kartı al.DDR 4 olanı kullanıcam şu dönemde DDR 5 hala iyi değil
Kral USB si fazla hemde ilerde anakart değişmekle uğraşmak istemiyorum k olanında 5 tane Usb var a da ise sadece 2.0 USB 7 taneO zaman fazladan para verme 760 k olan ddr4 kartı al.
DDR 4 olanını alıyorum benAga 760 a kartı ddr5 ram destekli anakart onu diyorum.
DDR 4 olanını alıyorum ben
Hayırlı olsunDDR 4 olanını alıyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com