Eğer o diske windows kuracaksan modlu bios lazm. Kurmayacaksan normal depolama olarak kullanabilirsin .B85 G43 Gaming anakartım var. PCI slotuna takılan M.2 SSD dönüştürücü ile M.2 SSD kullanabilir miyim? Bazı yerlerde modlu BIOS falan demişler.
BIOS modlamayı 775 soket Xeon işlemcilerden biliyorum, bildiğimiz güncelleme gibi tabi aynı modlama işleminden bahsediyorsak. Peki dosyasını falan bulabilir misiniz? Yanlış dosya olursa bir sıkıntı olur mu?Eğer o diske windows kuracaksan modlu bios lazm. Kurmayacaksan normal depolama olarak kullanabilirsin .
Yanlış olursa pc açılmaz açılmayacağı için direk cipe yazılım atmak gerekir. Dosyasını ismail tpc kanalında bulunabilir modlu bios arşivine göz atın bi.BIOS modlamayı 775 soket Xeon işlemcilerden biliyorum, bildiğimiz güncelleme gibi tabi aynı modlama işleminden bahsediyorsak. Peki dosyasını falan bulabilir misiniz? Yanlış dosya olursa bir sıkıntı olur mu?
Sitesinde sadece 2 modelin var benimkilerin yok.Yanlış olursa pc açılmaz açılmayacağı için direk cipe yazılım atmak gerekir. Dosyasını ismail tpc kanalında bulunabilir modlu bios arşivine göz atın bi.
Kendi biosunumu modlamayi düşünüyorsun anladığım kadarıyla. Valla hocam ben daha önce hiç bios yazılımı kurcalamadım eğer yapabileceğine inanıyorsan yapabilirsin. Ama anakartindanda olabilirsin. Anakartın eski zaten pek değecek bir olay değil. Pci x1 muhtemelen takacağın ondanda maximum 800 1000 mb sn alırsın değmez.Sitesinde sadece 2 modelin var benimkilerin yok.
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir şey buldum rica etsem siz de bir bakar mısınız?
[HowTo] Get full NVMe Support for all Systems with an AMI UEFI BIOS
@ all: Please read this before posting into this thread: This thread has been designed by me for users, who want to do the required BIOS modification themselves by following this guide. Users, who want to get an already modded BIOS, may search for it within >this< Sub-Forum or post their...winraid.level1techs.com
M.2 SSD hem daha ucuz hem de DRAM olayından falan almayı düşünüyordum. Sata çeviriciler de varmış ama yine aynı işe çıkacak galiba.Kendi biosunumu modlamayi düşünüyorsun anladığım kadarıyla. Valla hocam ben daha önce hiç bios yazılımı kurcalamadım eğer yapabileceğine inanıyorsan yapabilirsin. Ama anakartindanda olabilirsin. Anakartın eski zaten pek değecek bir olay değil. Pci x1 muhtemelen takacağın ondanda maximum 800 1000 mb sn alırsın değmez.
Sata çevirici + dram ssd yeterce artar çokta kasma . Ileride iyi bir anakart alırsın m2 lı.M.2 SSD hem daha ucuz hem de DRAM olayından falan almayı düşünüyordum. Sata çeviriciler de varmış ama yine aynı işe çıkacak galiba.