Neler Yeni

Babam bitcoin almış,ne yapmalıyım?

Zecks

80+
Birkaç gündür "bitcoin alıcam"diye söyleniyordu.Ben de bu işlerden pek anlamadığı için almaz diyordum.Dün akşam işten gelince bana bitcoin aldığını söyledi.Paribu'ya 200tl yatırmış bir miktar da bitcoin almış,sonra da olayı kavrayabilmek için alım-satım filan yapmış.Daha sonra başka kripto paralar da almış ve parasını 200TLnin üstüne çıkarmış.Kendisi çalıştığı için sadece akşamları borsayı takip edebilir.Ben de onun yokluğunda parasını değerlendirmek istiyorum.Sıkıntı şu ki bu konuda pek bilgili değilim,ne zaman düşer,ne zaman yükselir,düştüğü zaman ne kadar düşerse alınır veya satılır,bilmiyorum.Bu konuda bana önerebileceğiniz makale,konu tavsiye vs. var mı?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Birkaç gündür "bitcoin alıcam"diye söyleniyordu.Ben de bu işlerden pek anlamadığı için almaz diyordum.Dün akşam işten gelince bana bitcoin aldığını söyledi.Paribu'ya 200tl yatırmış bir miktar da bitcoin almış,sonra da olayı kavrayabilmek için alım-satım filan yapmış.Daha sonra başka kripto paralar da almış ve parasını 200TLnin üstüne çıkarmış.Kendisi çalıştığı için sadece akşamları borsayı takip edebilir.Ben de onun yokluğunda parasını değerlendirmek istiyorum.Sıkıntı şu ki bu konuda pek bilgili değilim,ne zaman düşer,ne zaman yükselir,düştüğü zaman ne kadar düşerse alınır veya satılır,bilmiyorum.Bu konuda bana önerebileceğiniz makale,konu tavsiye vs. var mı?
18 yaş altı o siteye kayıt olabiliyor mu?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Teknik analiz yapmayı öğrenmelisin.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Baban, kendi parasına dokunmasına onay veriyorsa bunu yap. Aksi halde hır gür çıkabilir.

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
Altcoinler ile oynamaya devam edin başlangıç için zarar yapmanızı önler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom