Neler Yeni

Babam Ders konusunda Çok sıkıştırıyor

Rammstein

80+ Silver
Baban ne diyorsa sen fazlasını yap.Emin ol ilerde zekanı cidden iyi kullanırsan hayatın çok kolaylaşacak.Babanın ve Annenin sözünden çıkma,yaşın daha küçük eğlenmek istiyorsun hakkında zaten eğlen ama abartıya kaçma.Hayatında hep Annen ve Baban yanında olmayacak.Ayakta sağlam durabilmen için maalesef yaşadığın yerin katı kurallarına uymak zorunda kalıyorsun,olağanüstü bir yaşantın yoksa :) Sözlerinden çıkma. :)
Zekayla derslerin ne ilgisi var? Okullarda zeki denen çoğu çocuk sadece soru çözebiliyor. Ne bir spor yapabiliyor, ne bir olay olduğunda çözüme odaklanabiliyor. Sadece derslerle ilgili şeyleri biliyor. Ders çalışmasın demiyorum ama kasmayın bu kadar.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Ders Ders Ders. Çalış Çalış Çalış. Welcome The Türkiye buraya öneri harici konu açılmasın karşıtlık fazla

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Emre
Zekayla derslerin ne ilgisi var? Okullarda zeki denen çoğu çocuk sadece soru çözebiliyor. Ne bir spor yapabiliyor, ne bir olay olduğunda çözüme odaklanabiliyor. Sadece derslerle ilgili şeyleri biliyor. Ders çalışmasın demiyorum ama kasmayın bu kadar.
Benim anlatmak istediğim olayda orası zaten.Zekanı cidden iyi kullanabilirsen ileride çok rahat olursun yazdım.Zeka meselesinin içerisinde hem pratik zeka hem sayısal zeka vs. O anlamda.İyi bölümleri bitirip işsiz olan sürünen çok insan var, farkındayım zaten.

Glass_Cat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
SANANE KARDEŞŞŞ
Arkadaşlar Merhabalar ben bu sene 8'e geçtim önümde LGS olduğu için babam dershaneye yazdırdı bir 2 ay sonra dershanem başlıyor ve babam Şimdiden her gün 2-3 saat çalışmamı istiyor Niyeymiş dershanede şube şube oluyormuş öğrencilerin zekâsına göre mesela a şubesi en iyi şube sınava göre alıyorlar ve babam günlük 2-3 saat çalışmamı istiyor ve yapacak aktivitem Yok onun dışında çok bunaldım yaşamak istemiyorum

Haklı. işte Hayat böyle Ağlarken gülebilmek

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
Ya bak büyüyünce göreceksiniz okumak en kolay şey şimdiden okuyun baban keyfinden demiyor senin için diyor.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Yaw çalışma kendini sıkma diyenleri aldırma. Hayvan gibi çalış yeme içme çalış. Sonra çok pişman olursun "s***yım kafama keşke çalışsaydım" diye söylenirsin.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Arkadaşlar Merhabalar ben bu sene 8'e geçtim önümde LGS olduğu için babam dershaneye yazdırdı bir 2 ay sonra dershanem başlıyor ve babam Şimdiden her gün 2-3 saat çalışmamı istiyor Niyeymiş dershanede şube şube oluyormuş öğrencilerin zekâsına göre mesela a şubesi en iyi şube sınava göre alıyorlar ve babam günlük 2-3 saat çalışmamı istiyor ve yapacak aktivitem Yok onun dışında çok bunaldım yaşamak istemiyorum
Zekaya göre ayırmaları mümkün değil , ne kadar çok çalışıyorsan ona göre ayırırlar. Sonuçta eğitim sistemi zekaya göre değil ezbere göre...

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit