Yardım Babam İcin Maks 20K Ya Laptop

Sagend

80+
Reaksiyon skoru
45
Bütçe
20000
Dostlar Selam Babam Hem İs Yapacak Hemde Cok Arada Sirada Oyun Oynayacak Genel Olarak İs İcin Kullanilacak Maksimum 20K Butce İle Laptop Ariyorum İsin Acil Olmasi Sebebi İle İnternetten Siparis Verilmeyecek Vatan MediaMarkt Gibi Elden Alinacak Yerlerden Alinacak Onerilerinizi Bekliyorum.

sıfır alma kardom bu fiyata laptop alınmaz çok ciddiyim veya 2050 li olan laptoplara bak eğer düşürürsen de düzgün fiyata 6600m li laptoplar da işini görecektir

ideapad den başka çözüm yok o zaman kardom fiyatına değecek

Eminsin degilmi hocam son karar
kardom hem sıfır hemde güçlü olsun diyorsan 20K ya bu var ha ben 5-10 daha koyarım dersen başka laptop da önerebilirim ama harici gpu lu bir lapotp arıyorsan min 25 i gözden çıkar

Oyun ne oynuyor baban? Yukarıda verilen h işlemci UHD graphics sebebiyle oyun oynatmaz. En azından Xe kartlı bir şey alman lazım.

Dostlar Selam Babam Hem İs Yapacak Hemde Cok Arada Sirada Oyun Oynayacak Genel Olarak İs İcin Kullanilacak Maksimum 20K Butce İle Laptop Ariyorum İsin Acil Olmasi Sebebi İle İnternetten Siparis Verilmeyecek Vatan MediaMarkt Gibi Elden Alinacak Yerlerden Alinacak Onerilerinizi Bekliyorum.

3050 ti ve ryzen 7 5800 h li laptop uyguna verebilirim ama 2 .el istemiyor ailesi

Arkadaslar sirket icin alinacagi icin mecburen sifir faturali olmali o yuzden maalesef bunu alacaklar bende soyledim iyi degil diye ama yapacak birseu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,105
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri