Neler Yeni

Babam İtopya ya ve Abdullah Abiye Güvenmiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
Dediğim gibi babam bu konulardan pek anlayan birisi değil. Bildiği 1 site var oda vatan.
Sistem almaya karar verdik. Ben babama "youtube kanallarının toplama sisteminden alalım dedim" oda "olum ben nerden güvenicem elin adamına" dedi.
Donanım arşivinin herhangi bir sistemini alanlar güzel yorumlar atarsa mutlu olurum.
Abdullah abinin önümüzdeki hafta çıkaracağı sistemi bekliyorum.
Hadi hayırlısı.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
geçmiş olsun

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dediğim gibi babam bu konulardan pek anlayan birisi değil. Bildiği 1 site var oda vatan.
Sistem almaya karar verdik. Ben babama "youtube kanallarının toplama sisteminden alalım dedim" oda "olum ben nerden güvenicem elin adamına" dedi.
Donanım arşivinin herhangi bir sistemini alanlar güzel yorumlar atarsa mutlu olurum.
Hadi hayırlısı.
itopyaya götür babanı

106410

80+ Silver
Git götür Vatan'a, düzgün bir sistem topla. Az pahalı olur ama babanı üzmemiş olursun en azından.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Şunu dene:
Babanın düşündüğü yer ile Abdullah abinin topladığı sistemlerini kıyaslattır babana.
Ve şöyle de :

Bilgisayarcılar [Hepsine demiyorum] insanları bi nevi kazıklamaya çalışıyorlar
Powerboost gibi psularla Saçma sapan kasalarla sistem toplattırmaya çalışıyor.
Fakat Abdullah abi gayet iyi sistemler topluyor diyebilirsin.

ardaozdemir2772

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
mehmet arda ozdemir
Kanka kusura bakma sadece baban için söylemiyorum ama şu insanlar bilmediği şeylere karışmayı bıraksa keşke bende de aynısı oldu. Sadece bu konu için değil her konu için geçerli bu.
adam bilmediği mağazalara güvenmek istemiyor ve gayet haklı sen mi kazanıyosun o parayı

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Kanka kusura bakma sadece baban için söylemiyorum ama şu insanlar bilmediği şeylere karışmayı bıraksa keşke bende de aynısı oldu. Sadece bu konu için değil her konu için geçerli bu.
kardeşim bir insanın babası, çocuğunun kötülüğünü istemez. demek ki adamda çocuğunu kıramayıp bilgisayara okey demiş. kazıklanması ya da dolandırılması emin ol babayı çok fazla üzer, paradan çok oğlu için. Babalar ne derse o demiyorum ancak ata dinlenmelidir.. dinlenir.. Ancak güzel bir dille izah edersen durumu anlayacaktır.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

BALANCE

80+ Bronze
Hadi hayırlısı.
Haklı. Gözüyle görmesi gerek alacağı cihazın.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Hadi hayırlısı.
kanka bak aç yeni sistem çıkınca vatan pc sihirbazını tıpa tıp aynı parçaları koy ve ne kadar tuttuğunu göster sonra zaten itopyqa yine çekmiş oılur 6 cihazdan filan itopyaya girmeyi dene

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostum dadg2 aldım. Zamanında gayet iyi bir indirimle çıkmıştı. Üstünden 1yıldan uzun zaman geçti hala sorunsuz her oyunu oynuyorum ultrada. Bütçem oldukça da bazı parçalarını değiştirdim ve çok memnunum. Abdullah abiye teşekkür ediyorum kendisine güvenebilirsiniz. YouTube donanım kategorisindeki en güvenilir kişidir.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben 4-5 ay öncesine kadar internetten 50tl lik saat bile alamazken şidmi her şeyi internetten alıyoruz pcyi internetten aldık
bi önyargı kırılsa devamı geliyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom