Babam oyun almama kızıyor

En iyisi arkadaşlarla buluşmaya gidiyorum diyip oyun alıp eve geri gelmek. Baban gündüz çalışıyorsa arkadaşlarla gezdik falan dersin :D

Ben ilk şöyle alıştırmıştım abur cubura para harcamak yerine o paraya oyun alsam . Hem yemeğe içmeye para harcayınca bittikten sonra zevk alamıyorsun. Oyun öyle değil . Böyle bir anlat babana olmadı babanın sevdiği bir oyun tarzı var o tür oyun al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maksat birlikte oynayın .

Ben ilk şöyle alıştırmıştım abur cubura para harcamak yerine o paraya oyun alsam . Hem yemeğe içmeye para harcayınca bittikten sonra zevk alamıyorsun. Oyun öyle değil . Böyle bir anlat babana olmadı babanın sevdiği bir oyun tarzı var o tür oyun al.

Maksat birlikte oynayın .
Yarın konuşup anlaşmayı deneyeceğim.Daha da anlamazsa istemesem de gizli saklı almaya devam ederim artık.

Yarın konuşup anlaşmayı deneyeceğim.Daha da anlamazsa istemesem de gizli saklı almaya devam ederim artık.
Ya zamanla alışır gören de sanır sigara nasıl gizli içicem falan diyon alt tarafı oyun oynucan .

Oyun oynamam için Excalibur aldı oyun almama izin vermemesi ironik :D
Anladımm oyun bağımlısı olmandan endişeleniyor. Günlük şu kadar oynayacağım de.

Mesela günlük 3 saat oynayacağım oyun . Yavaş yavaş artırırrsın ben 2 saatten başladım rekorum 13 falan.

350-400 lira da biraz fazla gibi. :)

Geri