Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek yerim.baba sanane bundan? de.
benim babam karışınca böyle diyom susuyo.
Tek yerim.baba sanane bundan? de.
benim babam karışınca böyle diyom susuyo.
he deme o zaman, ben dövebiliyom çünkü.Tek yerim.
PUhajasdhgahjfsgöhjmscjamnscsccvvschhe deme o zaman, ben dövebiliyom çünkü.
sigara içiyor mu acaba?Ps4 almaktan da oyuna para vermek zorunda olduğu için vazgeçti. Biraz geri kafalı galiba. Ne kadar anlatsam da hep kendii bildiğini yapıyor beni hiç dinlemiyor.
Yok alkol ve tütün ürünleri kullanmıyor tek kötü alışkanlığı çok küfür etmesi.sigara içiyor mu acaba?
Yarın konuşup anlaşmayı deneyeceğim.Daha da anlamazsa istemesem de gizli saklı almaya devam ederim artık.Ben ilk şöyle alıştırmıştım abur cubura para harcamak yerine o paraya oyun alsam . Hem yemeğe içmeye para harcayınca bittikten sonra zevk alamıyorsun. Oyun öyle değil . Böyle bir anlat babana olmadı babanın sevdiği bir oyun tarzı var o tür oyun al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Maksat birlikte oynayın .
Ya zamanla alışır gören de sanır sigara nasıl gizli içicem falan diyon alt tarafı oyun oynucan .Yarın konuşup anlaşmayı deneyeceğim.Daha da anlamazsa istemesem de gizli saklı almaya devam ederim artık.
Oyun oynamam için Excalibur aldı oyun almama izin vermemesi ironikYa zamanla alışır gören de sanır sigara nasıl gizli içicem falan diyon alt tarafı oyun oynucan .
Anladımm oyun bağımlısı olmandan endişeleniyor. Günlük şu kadar oynayacağım de.Oyun oynamam için Excalibur aldı oyun almama izin vermemesi ironik![]()
Hocam tek bir oyuna para yatırsam fazla ancak oyunlar indirime girince dayanamıyorum R6'dan 2 tane aldım kasa dizince kardeşim ile oynarım diye.350-400 lira da biraz fazla gibi.![]()