babamdan 15 cm kısayım daha uzayabilir miyim?

snkro

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba abilerim ablalarım ben 16 yaşıma girmek üzereyim ve boyum 169 annem 163 ve babam 184 civarı ikisi de uzun olmasına rağmen kız kardeşim de ben de kısayız. Sülalede dedem dışında kısa hiç kimse yok. hala uzamam devam etmesine rağmen çok uzun olamayacağımı düşünüyorum çünkü kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan kısayım, daha ne kadar uzama ihtimalim var cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba abilerim ablalarım ben 16 yaşıma girmek üzereyim ve boyum 169 annem 163 ve babam 184 civarı ikisi de uzun olmasına rağmen kız kardeşim de ben de kısayız. Sülalede dedem dışında kısa hiç kimse yok. hala uzamam devam etmesine rağmen çok uzun olamayacağımı düşünüyorum çünkü kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan kısayım, daha ne kadar uzama ihtimalim var cevaplarsanız çok sevinirim
Hocam bir arkadaşım vardı 8. sınıfta 1.43tü bende 1.70 küsürdüm şimdi aynı boydayız merak etme uzarsın.

ortaokul ve lisede 9. sınıfta 1.50-1.55 falandım şuanda 12. sınıfım 1.81 im merak etme sülaledeki kısa kişiye çekmediysen gayette uzarsın ergenliğe geç girdiysen eğer bununda etkisi var

Siz Biyoloji falan görmüyor musunuz okulda? Uzarsın tabi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,625
Üyeler
184,339
Son üye
Shawof
Geri