Neler Yeni

Babamı oyun almakta ikna edemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
seçkin yılmaz
arkadaşlar hepinize merhabalar,
ben yaza doğru rtx3060ti 5600 lü bir sistem alacağım fakat böyle güzel ekran karta oyun lazım yani okadar alıyosunkullan tarzı,babam oyuna para yatırma oyun satın alma gibi şeylere izin vermiyor,benim papara kartım var fakat babamdan gizli bir şey yapmak istemiyorum,sizce ne yapmalıyım

oynadığım oyunlar=valo,cs,pubg yani ücretsiz olarak bunları seviyorum fakat gün geçtikçe sıkıyor

+ ek olarak ben parayı kendim versem bile izin vermiyor nedeni ise harammış ):

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
Fatih
Babana hak olayını anlat, insanların ne kadar çalıştığını ve hakka girmek istemedigini söyle. İndirim donemlerinde oyunların ne kadar ucuz olduğunu göster. Bir kez daha bu şekilde konuşmayı dene, izin vermezse başka yollara yönelebilirsin. Belli ki genç bir arkadasimizsin sana oyun oynama diyemeyiz yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
seçkin yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babana hak olayını anlat, insanların ne kadar çalıştığını ve hakka girmek istemedigini söyle. İndirim donemlerinde oyunların ne kadar ucuz olduğunu göster. Bir kez daha bu şekilde konuşmayı dene, izin vermezse başka yollara yönelebilirsin. Belli ki genç bir arkadasimizsin sana oyun oynama diyemeyiz yani.
sağol kral denemeye çalışacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
arkadaşlar hepinize merhabalar,
ben yaza doğru rtx3060ti 5600 lü bir sistem alacağım fakat böyle güzel ekran karta oyun lazım yani okadar alıyosunkullan tarzı,babam oyuna para yatırma oyun satın alma gibi şeylere izin vermiyor,benim papara kartım var fakat babamdan gizli bir şey yapmak istemiyorum,sizce ne yapmalıyım

oynadığım oyunlar=valo,cs,PUBG yani ücretsiz olarak bunları seviyorum fakat gün geçtikçe sıkıyor
Hocam çok fazla istediğini söyle hayatında bir defa aldığını vs söyle belki izin verir

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
sağol kral denemeye çalışacağım
Benimkiler de aynıydı ilk ininal aldım gizli gizli az az ya oyuna yatırıyodum ya da internetten bir şey alıyordum sorarlarsa abimin kartından aldım diyodum gelen ürüne sonra papara black çıkardım anneme vermişler eve gelince gördüm annem bu ne dedi bende internetten bişeyler alıyom ve netflix aboneliğini ben ödicem cashback veriyor dedim 2 yıldır bir yerime kaçıyor netflix parası

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bir şeyin ücretini ödemek haram mı oluyor?

Top Bottom