Neler Yeni

Babamla ilgili sorunlarım

Tolgaavc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tolga
Sanayide oto boya dükkanımız var orada calısıyorum cok ucuz bir maaş ile kendi iş yerimizde çalışıyorum sinirlendiği zaman bana hiçbir şeye yaramıyorsun deyip küfür ediyor dükkanda var mısın yok musun belli değil deyip kızıyor ne yapabilirim bunları dememesi için bu konu üzmeye başladı her şeyi telefonla ilgilenmeme bağlıyor bazen iyi davranıp bazen aşırı kırıcı olabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
hocam atara atar yap çalışma . şaka bir yana neden böyle dediğini bulup onun üzerine kafa yor veyahut çalışıyorum demek istersen başkalarına sordurttur

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Sanayide oto boya dükkanımız var orada calısıyorum cok ucuz bir maaş ile kendi iş yerimizde çalışıyorum sinirlendiği zaman bana hiçbir şeye yaramıyorsun deyip küfür ediyor dükkanda var mısın yok musun belli değil deyip kızıyor ne yapabilirim bunları dememesi için bu konu üzmeye başladı her şeyi telefonla ilgilenmeme bağlıyor bazen iyi davranıp bazen aşırı kırıcı olabiliyor
Sadece sana özel bir durum değil benim arkadaşımın babası da ona sürekli aynı muameleyi yapmakta. Babasıyla konuşmaya falan çalıştı ama fayda etmedi aksine babası daha da sinir oldu sen kim oluyorsun cinsinden. Benzer şey benim de başıma geldi ben en sonunda patlayıp geri cevap vermeye başladım bir süre sonra artık bana yapmayı kesti. Tabi mantıklı geri cevaplar vermek önemli. İş yerinde iken telefon kullanmamaya çalış. Herhangi bir görevin yoksa bile etrafı düzenle sil süpür. Boş kalınca oturup telefona falan yapışma yani (eğer yapıyorsan). Ve bir şeyler başardığını bir işi kendin halledebildiğini ona kanıtlarsan sana bakış açısı değişebilir. Babanın psikolojik sağlık durumuyla da alakalı biraz da bu sürekli söylenmeye can sıkıntısını senin üzerinden çıkarmaya ihtiyacı var stresini bu şekil atıyor demekki. Sağlam bir mizacın olmalı sana bir laf attığında veya söylenmeye başladığında ondan korkmamalı ve boynunu büküp suskun kalmamalısın. Her dediğine de kulak asma. Onun atarına sende atar ile karşılık verirsen hiçbir faydası olmaz sen sakin kalıp düzgün geri cevaplar verirsen bu durumu lehine çevirme şansın var.

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Dostum aynı sorunlar bende de vardı 2 hafta öncesine kadar senle aynı durumdaydım haftalık normalde 1500 almama gereken yerde bana 300 veriyodu ve lazım olursa al diyodu fakat almıyordum ben işte sonra ikeada iş başvurusu yaptım part time olarak adamlar aradı vs sonra baktı işler ciddiye biniyor çıkıcam derken geldi kendi konuştu niye çıkıcaksın vs diye söyledim bende ne varsa şuanda paramı alıyorum kesinti olmadan benim sana tavsiyem başka yerde çalışcam diye korkut.

Receb İvedik

80+ Bronze
başka yerde çalışırdım ben olsam

Hahacıoğulları

80+ Bronze
hayatta sahip olabileceğiniz en iyi şey iyi bir baba maalesef ben de sahip değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum aynı sorunlar bende de vardı 2 hafta öncesine kadar senle aynı durumdaydım haftalık normalde 1500 almama gereken yerde bana 300 veriyodu ve lazım olursa al diyodu fakat almıyordum ben işte sonra ikeada iş başvurusu yaptım part time olarak adamlar aradı vs sonra baktı işler ciddiye biniyor çıkıcam derken geldi kendi konuştu niye çıkıcaksın vs diye söyledim bende ne varsa şuanda paramı alıyorum kesinti olmadan benim sana tavsiyem başka yerde çalışcam diye korkut.
çözüm arıyorsan en mantıklısı bu

Hanaz

80+ Gold
Tarlada biz ,aynıyız onun düşüncelerini tahmin etmeye çalış ve bugunu bulup iyi anlaş
Ben yaptım oldu

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Karşılık verme sakın atarlı konuşma cevap bile verme sadece soru sorduğunda ver benim gibi dayak yeme 😕

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Söyle düsünüyorum zamanla ustalastıkca bunlar kendiliğinden gider cünkü mesleği daha iyi kavrarsınız kızlılabilcek konu kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,808
Üyeler
161,503
Son üye
Kadir Kardeş
Top Bottom