vatandan bir sistem toplanamaz o fiyataBütçe:2500-3000
Pc toplamak istiyorum fakat babam internetten almama izin vermiyor.O yüzden Vatan'dan toplayacak gibiyiz.Acaba bu bütçeyle hangi parçaları toplayabilirim.
gördüm ama vatandan toplamamalı bence aşırı pahalıadam vatandan topliycakmış
İtopya'nın müşteri hizmetleri ve kargolaması çok kötü. İncehesap öneriyorum.Babanı bir şekilde itopya sinerji pc gibi sitelere yönlendir ayrıca istanbuldaysan bu markaların mağzalarıda mevcut babanla oralara gidebilirsin ve işin ehli insanlar çalışmakta
O paraya memnun olmaz!adam vatandan topliycakmış
hemen böyle yargılamayın bazı ürünler normalden ucuz olabiliyorVatan tercih etmeyiniz
vatandan o paraya gt710 i3 9100f sistem çıkar ancaBütçe:2500-3000
Pc toplamak istiyorum fakat babam internetten almama izin vermiyor.O yüzden Vatan'dan toplayacak gibiyiz.Acaba bu bütçeyle hangi parçaları toplayabilirim.
KDV indirimi olmadıkça her ürünü pahalı internete göre.hemen böyle yargılamayın bazı ürünler normalden ucuz olabiliyor
Elden alınabilir o halde, ayrıca sinerji bilgisayarı önerebilirim baya bi alış veriş yaptım ordan hem mağzaya gidip hemde sipariş usulü kargolama olsun aradığında ki ilgi olsun gayet düzgünİtopya'nın müşteri hizmetleri ve kargolaması çok kötü. İncehesap öneriyorum.
birincisi vatan çok pahalıya satıyor hiç tavsiye etmiyorum ikincisiyse 3000 tl ile tamamen temelden sıfır bi sistem toplamak için ucuz ve biraz eski parçalar almanız gerekli ben 2.el e yönelin derimBütçe:2500-3000
Babamı ikna etmek aşırı zor.Elimde olsa kesinlikle oralardan alirdim.Babanı bir şekilde itopya sinerji pc gibi sitelere yönlendir ayrıca istanbuldaysan bu markaların mağzalarıda mevcut babanla oralara gidebilirsin ve işin ehli insanlar çalışmakta
Benim babamı da ikna etmek kolay olmadı ama bi yolunu buldum internetten videolar izlettim yolumuzun üzerinde mesela baba çek kenara bişiy bakıp gelcem diyip peşimden sürüklemişliğim bile var öyle öyle alıştı od biraz meşakatli oluyor denemekten zarar gelmez hatta bütçe üstünde bile alabilme şansın oluyorBabamı ikna etmek aşırı zor.Elimde olsa kesinlikle oralardan alirdim.