Neler Yeni

BABAYA BİLGİSAYAR ALDIRMAK?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Çiftçi
11 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum yaşım 15 ve artık bilgisayar işimi görmüyor. babama bilgisayar aldırmak istiyorum fakat babam maddi durumumuz iyi olmasına rağmen bilgisayar almıyor bilgisayara karşı gıcıgı var anneme diyorum üniversitede alıcam diyor şimdi çoğu kişi diyicektir paranı biriktir diye yazın işe girdim amcamın otelinde haftada 1000tl alıyordum hepsini aileme vermek zorundaydım anlıyıcanız durum vahim aklımdan geçen şu annem korona yüzünden bilgisayarı kullanıyor ordan işini hallediyor bende bilgisayarı bozmayı düşünüyorum bu bahane ile alınır mı? bilgisayar?

durumumuz gayet iyi aylık 12k toplam gelirimiz.

almayı düşündüğüm sistemde el capitan bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

abartmışım 8 sene olucak bilgisayarı kullanalı

HumanvVol2

80+ Bronze
11 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum yaşım 15 ve artık bilgisayar işimi görmüyor. babama bilgisayar aldırmak istiyorum fakat babam maddi durumumuz iyi olmasına rağmen bilgisayar almıyor bilgisayara karşı gıcıgı var anneme diyorum üniversitede alıcam diyor şimdi çoğu kişi diyicektir paranı biriktir diye yazın işe girdim amcamın otelinde haftada 1000tl alıyordum hepsini aileme vermek zorundaydım anlıyıcanız durum vahim aklımdan geçen şu annem korona yüzünden bilgisayarı kullanıyor ordan işini hallediyor bende bilgisayarı bozmayı düşünüyorum bu bahane ile alınır mı? bilgisayar?

Bilgisayarı bozma ailen korona yüzünden endişeli olabilir maddi durumlarıyla ilgili derslerin geliştir yada babanın sevineceği şeyler yap.

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Bak bu konu çok büyük sorun. Tavsiyem ailene yaptığın başarılı şeyleri söyle ama hemen pc isteme yıl sonu falan baba ben çok çalışıyorum bana artık bir bilgisayar alırmısın de bide bol yağcılık yap.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bilgisayar kullanmaya 4 yaşında mı başladın?

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan

Ders notlarını yüksek tut 90 üstü bir ortalama yeter.🙂

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
aga bence daha fazla sinirlenecektir,(eğer kendin bozduğunu anlarsa) bide pcyi şuan bozma hiç PC alınacak bir zaman değil( bir arkadaş şu koronadan önce 7200Tl ye topladığı pcyi şuan 9200tl) durumuna üzüldüm ):

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Aylık 4000 TL iyimiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Çiftçi
arkadaslar pc 8 yıllık demeye çalıştım ayrıca o dediğim 1000 tl sadece yazın oluyor ve derslerimde gayet iyiyim teşekkür almadım hiç full takdir

Bilgisayar kullanmaya 4 yaşında mı başladın?
abarttım biraz 8 senelik [bilgisayar] diye ekledim postun altına

beritankorkusuz

80+ Silver

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
arkadaslar PC 8 yıllık demeye çalıştım ayrıca o dediğim 1000 TL sadece yazın oluyor ve derslerimde gayet iyiyim teşekkür almadım hiç full takdir

abarttım biraz 8 senelik [bilgisayar] diye ekledim postun altına
B
Günlük 300 TL alıyorum :D

Ama hafta da4 gün çalışıyorum
Nerede çalışıyorsun bende çalışmak isterim?

Top Bottom