Neler Yeni

Bacak kılı için öneri

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Bsyler sporcuyum 2kere jilet vurmuşluğum var ve spora ara versiğim için coronadan dolayı uzun süredir almıyorum ve yeni 15yaşıma girdim tekrar başlayacağım ama anlayacağınız üzere hem ergenlikteyim kıllanma var yani hem de arkadaşlarımda benim kadar yok utanıyorum. Yapmamı önereceğiniz şey nedir ama kıllanma artmasın istiyorum git gide azalabiliyorsa azalsın önerileriniz nedir? Epilasyon aletine verecek param yok. Daha doğrusu var ama alamam

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
her gün vur jlet gitsin veya ağda yap ben ağda yaptım acıtıyıor biraz ama alışıyorsun

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her gün vur jlet gitsin veya ağda yap ben ağda yaptım acıtıyıor biraz ama alışıyorsun
Şuan uzunlar ağda yaparsam eğer bu m zor gelir hem 2katı bant harcarım hemde çom daha acır. Jiletle de hemen çıkar internette şey görmüştüm tıraş makinesiyle kısaltıp ağda yapmak nasıldır?

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ağda ya da jilet ile kes
ya da uzatarak kendine bedava pantolon edinebilirsin :)
Dediğim gibi ağda jilet seçim değil tek başlarına maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun sürede çıkmaları ve fiderek azalmaları lazım

En İyi Cevap
1
1614973290337.png

Başlığı görünce nedense aklıma bu fotoğraf geldi

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bsyler sporcuyum 2kere jilet vurmuşluğum var ve spora ara versiğim için coronadan dolayı uzun süredir almıyorum ve yeni 15yaşıma girdim tekrar başlayacağım ama anlayacağınız üzere hem ergenlikteyim kıllanma var yani hem de arkadaşlarımda benim kadar yok utanıyorum. Yapmamı önereceğiniz şey nedir ama kıllanma artmasın istiyorum git gide azalabiliyorsa azalsın önerileriniz nedir? Epilasyon aletine verecek param yok. Daha doğrusu var ama alamam
Ağda yapabilirsiniz.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben olsam jilet kullanmam, onun dışında tüy dökücü, hamam otu var en iyisi makine bence evde makine varsa onun ile kes yoksa eğer vücut kılı için olan makinelerden almanı tavsiye ederim.

Şimdi fiyatı baya artmış, onun yerine traş makineside alabilirsiniz ilerki dönemlerde işinize yarar.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kişisel bakım setleri var. Orada vücut kıllarını almaya yarayan başlıklar var, onları kullanabilirsin. Eğer ki o kadar masrafa gerek yok dersen jilet kullanabilirsin.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Ben bunla alıyorum kılları öneririm herkese

Ekler

• Screenshot_20210306_001834_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20210306_001834_trendyol.com.jpg
    349.8 KB · Hit: 97

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tüy dökücü krem kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR