Bad sector'lü hdd data servisine versem dosyaları kurtara bilirler mi ?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
521
Elimde 2 tb hdd var kamera hdd si di 6-7 ay kamera için sürekli kullanıldı.. Bir süre pc de kullandım depolama olarak aniden yavaşlamalar olmaya başladı tarama yaptım da bayağı bir bad sector buldu.. İçinde önemli dosyalar vardı 150-200 gb kadar. Çoğunu çıkarttım ama en önemli olanlar kaldı bu hdd data servisleri var ücretli dosya kurtarıyorlar cidden kurtara biliyorlar mı ..? Önere bileceğiniz yer var mı İstanbul da oturmaktayım yeter ki kurtarılsın şehir önemli değil.

Not : Program önermeyin denedim.

1 TB veriyi 3000 TL ile 6000 TL arasında %100 kurtaran yaklaşık 2 haftalık bir süreci olan bir yer var istanbulda isterseniz yönlendirebilirim.
Hocam ne yaptın 200 gb lık dosya var alt üstü.. Hem hdd hiç çalışmıyor değil sadece dışarı çıkartırken bad sector denk geliyor dosyalar açıp kapanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ne yaptın 200 gb lık dosya var alt üstü.. Hem hdd hiç çalışmıyor değil sadece dışarı çıkartırken bad sector denk geliyor dosyalar açıp kapanıyor.
Yine de sağol arayıp bir bilgi ararım

burada olay verinin miktarı değil yapılan işçilik oyüzden en kötü 1000TL gözden çıkarmanız lazım yoksa aramayın zaten.

burada olay verinin miktarı değil yapılan işçilik oyüzden en kötü 1000TL gözden çıkarmanız lazım yoksa aramayın zaten.
Yine de sağol o kadar para vermek yerine içinde dursun sabit daha iyi çalışmadı sürece bozulmaz zaten .. tekrar sağol un hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri