tuf b450 anakartların soğutma kısmı bile yok. anakart için en az x570 yapması lazım ki fiyat uçuyor.Lancea V2 | Intel i5 12600K | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunu alabilirsin knk anakartı geliştirip. Fiyatına göre güzel bence kasa biraz kötü görünüyor ama 1 tane egzoz fan takarsan hava akışı iyi olur.
Bunu bilemezsin benim 7 yıllık laptopum orta grafiklere oynatıyor8-9 sene çooook zor sisteme çok iyi bakman lazım bir de 8-9 sene sonra bu sistem oyunları ancak en düşük ayarlarda açar
Gayette iyi bilirim dostum bu jenerasyonla alakalı bir şey bu sene yeni nesil konsolların çıkacağını bilmiyor musun? Bunlar çok güçlü olacak ve oyunlar onların gücüne göre çıkacakBunu bilemezsin benim 7 yıllık laptopum orta grafiklere oynatıyor
Lna niye Windows alıyorsun kendin kurarsın ??Bu sistemi almayı düşünüyorum. Bence sen de bakabilirsin. Ekran kartı en iyi 2070S lerden bu arada.
Ps3-gta 5Gayette iyi bilirim dostum bu jenerasyonla alakalı bir şey bu sene yeni nesil konsolların çıkacağını bilmiyor musun? Bunlar çok güçlü olacak ve oyunlar onların gücüne göre çıkacak
ben bilgisayarı hor kullanmama ramen 7 yıldır bişi olmadı halanda kullanıyorum :d8-9 sene çooook zor sisteme çok iyi bakman lazım bir de 8-9 sene sonra bu sistem oyunları ancak en düşük ayarlarda açar