Neler Yeni

Bahçemde 2 Yavru Kedi ve Annesini Buldum Ne Yapmalıyım?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Ahmet
Arkadaşlar fotoda da gördüğünüz üzere Max 2 günlük tahmin ediyorum çünkü daha öncesinde hiç yavru yoktu sadece annesi geliyordu bugün bahçemize gelmişler ve yavru kedilerin sesini duyunca hemen bahçeye çıktım onları aldım altlarına örtü serdim süt su ve ciğer koydum baya bi yediler şu an uyuyolar tabii bu olayların olduğu sırada anne meydanda yoktu yeni geldi o da ciğerden yedi ancak sorum şu acaba anne kedi ben yavrulara baktığım için yavruları reddeder mi?
1000030618.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

1000030620.jpg

1000030608.jpg

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,628
İsim
Cengiz
Arkadaşlar fotoda da gördüğünüz üzere Max 2 günlük tahmin ediyorum çünkü daha öncesinde hiç yavru yoktu sadece annesi geliyordu bugün bahçemize gelmişler ve yavru kedilerin sesini duyunca hemen bahçeye çıktım onları aldım altlarına örtü serdim süt su ve ciğer koydum baya bi yediler şu an uyuyolar tabii bu olayların olduğu sırada anne meydanda yoktu yeni geldi o da ciğerden yedi ancak sorum şu acaba anne kedi ben yavrulara baktığım için yavruları reddeder mi?
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Annesini Mutlaka Yavrularının Yanına Koy Ayrı Bırakma

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Annesini Mutlaka Yavrularının Yanına Koy Ayrı Bırakma
1 metre mesafede duruyor şu an hepsi balkonda ama yavrular kutunun içinde anne koltukta oturuyordu en son belki inmiştir yanına

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
yardım etmek için yapıyorsunuz fakat yanlış yöntem uyguluyorsunuz havalar zaten sıcak bahçede kalmasında sorun olmaz aldığınız yere koyup kutuyu da bahçeye koymanız daha uygun olur onlar isterse girer sizin içine koymanız iyi olmaz nasıl ki bir insanı ailesi baskıyla odasında kısıtlıyorsa gibi düşünün kutunun girişi olursa onlar ihtiyaç anında girer ve asla beslemeyin zaten yavru kendi annelerinin sütü ile büyümeleri gerekir yemeği anneye verin anne hem kendisi için hemde yavruları için en iyisini yapacaktır sizin uyguladığınız yöntem yanlış oluyor

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardım etmek için yapıyorsunuz fakat yanlış yöntem uyguluyorsunuz havalar zaten sıcak bahçede kalmasında sorun olmaz aldığınız yere koyup kutuyu da bahçeye koymanız daha uygun olur onlar isterse girer sizin içine koymanız iyi olmaz nasıl ki bir insanı ailesi baskıyla odasında kısıtlıyorsa gibi düşünün kutunun girişi olursa onlar ihtiyaç anında girer ve asla beslemeyin zaten yavru kendi annelerinin sütü ile büyümeleri gerekir yemeği anneye verin anne hem kendisi için hemde yavruları için en iyisini yapacaktır sizin uyguladığınız yöntem yanlış oluyor
Anladım hocam anne kedi ciğer yedi yavrular da uyuyor şu an bakalım hiç ellemedim kendi hallerine bıraktım

Top Bottom