Neler Yeni

🔴Bakanlık gene yaptı yapacağını! Araba alacakların dikkatine!

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
chery alıcaktık tam aga az bekleseydiniz

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
C.S.
Niye her caddede Chery Tiggo görüyorduk :) Misal TOGG yerine Çin araçları daha uyguna geliyordu ben olsam ben de Chery alırdım
Avrupalı markaların benzer donanımdaki aracın En az 300k altına ağzına kadar dolu araba alabiliyorsunuz. Bütün dünya çinlilere karşı önlem almak zorunda kalıyor.
Bu halihazırda togg ve piyasaya yeni girecek very, amperino gibi Türk markalarını teşvik eder.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Yavuz
Burada nerede bütün arabaları kapsadığına dair delil var? Sadece çini kapsamıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çin olarak anladım Devletimizin paylaşımından.
Bende öyle anladım emin olmak için sordum. Bir postta da sadece çin yazıyor.

eneskaya6

80+ Silver
Bende öyle anladım emin olmak için sordum. Bir postta da sadece çin yazıyor.
Sadece Çin den gelen arabalar gümrükten girerken marka TR ye gümrük vergisi ödüyor.
%10 du ustune +%40 yaptilar 7bin dolar falan ediyor. Baska hicbir ulke odemiyor sadece Cin

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berat
Yerli üretimi teşvik etmek ve dış ticaret açığını azaltmak amacıyla araç satın alımında yeni bir düzenleme yapıldı.
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Çin'den ithal edilen elektrikli araçlarda uygulanan yüzde 40 ek vergi artık tüm benzinli, dizel, hibrit ve elektrikli yakıt türlerindeki araçlar için de geçerli olacak.

Halihazırda ülkemizde satışta olan 8 Çinli marka bulunuyor. Bunlar Chery, BYD, Hongqi, MG (Saic), Leap Motors, DFSK, Skywell ve Voyah.

Alıntıyı görüntüle
Anlamadığım bişi var sultanım

Ben 2.el araç alacağım yakın zamanda onda da %40 daha fazla vergi varmı yoksa 0 km araç almak isteyenlere mi giriyor bu vergi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,719
Üyeler
161,329
Son üye
annymos
Top Bottom