Bana bir sistem toplayak dostlar !! :D

v3ys

80+
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar 10 k bütçem var
Elimde
kasa (msı mag forge 101m) , psu (cooler master 750w 80+ bronze ) ve ram [ g skill trident z neo 3200mhz cl16 (8x2)] var
Kendi kafamdan
ekran kartı : rtx 2060
anakart : b550 tomahawk
işlemci : Ryzen 7 3700x
ssd : samsung 970 evo plus 3500/3300 bunu aldım sayılır
Ram: g skill trindent z neo 8x2 3200mhz

bilgisayar mühendisliği kazandım ve sistemi evde mühendislik işleri ve oyun ve ekstra ne olursa onlar için kullacam . En az 6-7 sene kullanmak istiyorum
Siz de bir sistem önerirseniz çok memnun olurum . Benim sistemim nasıl hataları farsa söyler misiniz ve sizde önerir misiniz bişeyler?

RTX 2060 yerine 5700 XT alabilirsiniz. 2060 bu fiyatı hakketmiyor.

RTX 2060 yerine 5700 XT alabilirsiniz. 2060 bu fiyatı hakketmiyor.
Dostum bir arkadaşım var biraz anlıyor ve sanırım nvidia funboyu sürekle nvidia al kafan rahat olsun diyor . Sürücülerinden falan amd çok sıkıntı çektiriyomuş insana . Bende amd taraftarıyom soracak olursan f/p
Bir de şöyle bişey düşünüyorum acaba rtx 3060 ti nasıl olur . Fiyatı falan 10 k ya sığdırabilir miyim ama diğer parçalardan da kısmadan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi mag force yerine corsairin kasası daha iyi olur ben ( Nolur şikayet etmeyin sadece tavsiye ettim)
Kanka kasa arkamda duruyor aldım yani 1 - 1.5 ay kadar da oldu.

Dostum bir arkadaşım var biraz anlıyor ve sanırım nvidia funboyu sürekle nvidia al kafan rahat olsun diyor . Sürücülerinden falan amd çok sıkıntı çektiriyomuş insana . Bende amd taraftarıyom soracak olursan f/p
Bir de şöyle bişey düşünüyorum acaba rtx 3060 ti nasıl olur . Fiyatı falan 10 k ya sığdırabilir miyim ama diğer parçalardan da kısmadan ?

Kanka kasa arkamda duruyor aldım yani 1 - 1.5 ay kadar da oldu.
AMD sürücü sorunları çoktan çözüldü. 3060 Tİ fiyatı nasıl olur bilemiyorum. Eğer şu an toplayacaksanız 5700 XT alın derim.

Elinde ram var neden başka bir ram alıyorsun? 32gb çook abartı şu an.

Elinde ram var neden başka bir ram alıyorsun? 32gb çook abartı şu an.
Başka ram almıyorum dostum sisteminin tamamını yazdım oraya . Yanlış anlaşılma olmuş.

AMD sürücü sorunları çoktan çözüldü. 3060 Tİ fiyatı nasıl olur bilemiyorum. Eğer şu an toplayacaksanız 5700 XT alın derim.
1 ay kadar daha sürem var dostum bekliyecem de bakalım ya .

Başka ram almıyorum dostum sisteminin tamamını yazdım oraya . Yanlış anlaşılma olmuş.

1 ay kadar daha sürem var dostum bekliyecem de bakalım ya .
Umarım dolar fırlamaz ben de zorunlu olarak sene sonunu bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: v3ys
Peki ekran kartı olarak bu uygun mu msı radeon 5700xt
Maalesef ısı sorunu var o kartın. Bunu alabilirsiniz :

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,538
Üyeler
190,591